onsdag 31 mars 2010

60% av socialbidragen räcker inte, invandrarna måste ha ÄNNU mer säger regeringen!

Regeringen går idag ut med ett illa dolt förslag om att invandrare ska priviligieras ÄNNU mer framför svenskarna än vad de redan görs idag när det gäller att leva på svenska skattebetalare som jobbar och sliter för sitt uppehälle.

Inte nog med att våra kära politiker redan tidigare har förslagit att invandrare ska slippa betala skatt helt och hållet, eller att det nyligen framkom att 60% av alla svenska socialbidragsutbetalningar (vilka står för en STOR del av statsbudgeten) går till invandrare. Nej, nu föreslår man även att invandrare ska få högre barnbidrag än hederliga och hårt arbetande svenskar! Finns det ingen ände på dessa vidriga galenskaper och förtrycket och förslavningen av svenskarna i sitt eget land?

Förslaget går ut på att "stora familjer", d.v.s. sådana med många barn, ska få mer pengar är "normalstora" familjer. Eller som regeringen uttrycker det själva:

Alliansen valde att höja flerbarnstillägget snarare än barnbidraget eftersom det är träffsäkert för familjer med svag ekonomi.
- Att höja barnbidraget kostar väldigt mycket pengar och har inte alls samma pricksäkerhet. Då skulle man nå familjer som har samma ekonomiska situation som min. Men genom att man använder flerbarnstillägget förstärker man för dem som har små ekonomiska marginaler, säger socialminister Göran Hägglund (KD).


Om någon av er läsare har någon som helst tvekan över exakt vilka familjer i Sverige det är som är stora, ta då en titt på detta väldigt informativa (och minst sagt skrämmande) filmklipp:Vad kommer nästa förslag att vara tro? Kanske att folk ska dömas till lägre straff ju mer "solbrända" de är, eftersom det finns en stark korrelation mellan "solbränna" och "utsatthet"? Att en våldtäkt ska anses vara laglig om den resulterar i ett "mångkulturellt barn" som därmed kommer ha sådana otroliga positiva effekter på den svenska välfärden och våra pensionärer? En speciell "skatt" som etniska svenskar måste betala direkt till varje invandrare de möter på gatan, t.o.m. utan att de måste hotas med kniv eller pistol först, som idag?

Om du inte röstar på SD i det kommande valet så kommer du snart få svaret på alla dessa frågor, det är ett som är säkert!

PS.
Muslimerna sprängde just ytterligare en självmordsbomb i Ryssland, denna gång utklädda till poliser, d.v.s. precis som när de mördade de svenska FN-soldaterna i Afghanistan nyligen. Inga svenska tidningar har plockat upp denna nyhet ännu, men det kommer väl antar jag, om de inte väljer att mörka detta, precis som de brukar göra med negativa nyheter om muslimer, eller positiva nyheter om SD och andra dylika partier som försöka stoppa koloniseringen av Europa.

Välkommen till er nya vardag (om ni inte röstar på rätt parti i höst)!

Inga kommentarer: