torsdag 24 april 2008

Lyckade antidemokratiska smutskastningskampanjer, ledda av Expo

Häromdagen lyckades Expo (som även fick vara med och kommentera på flera ställen) få igenom en enorm antidemokratisk smutskastningskampanj i media, mot högerpolitiska partier och invandringskritiska åsikter. Det hette att "Rasistisk propaganda sprids på skolor" och att "Svenska skolor inte har någon handlingsplan för främlingsfientliga grupperingar". Självklart är orden "rasistiska" och "främlingsfientliga" bara Expos egna propagandaomdöpningar av "intelligenta" och "invandringskritiska", och i sann antidemokratisk anda fortsätter man även med att basunera ut att:
Sveriges Radios undersökning visar vidare att mer än var fjärde skolledare anser att en elevs betyg ska påverkas negativt om denne öppet visar främlingsfientliga eller nazistiska sympatier.

Skolbetygen ska alltså baseras på hur nära ens åsikter ligger Expos och de andra galna och antidemokratiska vänsterextremisterna?

Har skolor någon handlingsplan mot denna typ av antidemokratisk indoktrinering skulle jag vilja fråga mig?

I ett annat avslöjande nyligen visar det sig att SVT använder sina statliga pengar för precis samma typ av osmakliga och antidemokratiska politiska smutskastningskampanjer.

Ytterligare extremt sorgliga bevis för att media fullständigt låter sig styras av vänsterextremism och politiska korrekthet.

1 kommentar:

sexleksaker sa...

Kan vara ett bra tips!