måndag 19 oktober 2009

Vill vi verkligen bli lika mångkulturberikade som USA?

Många mångkulturförespråkare tar ofta upp USA som ett exempel på lyckad mångkultur, medan det ju egentligen är precis tvärtom. Grymma brott utförs i tusental dagligen, till stor majoritet av svarta och mexikaner, som är USAs största "invandrargrupper". En betydande del av landets befolkning inom dessa grupper sitter även ständigt inne i deras sprängfyllda fängelser.

Ett fint exempel på mångkulturberikning i USA häromdagen är detta (nyhetsvideo):

http://www.expressen.tv/nyheter/utrikes/1.1745446/tonarsgang-tande-eld-pa-15-aring

Fyra 15-åringa invandrare (mexikaner) tände eld på en oskyldig vit 15-åring, bara för att han hade polisanmält dem för att ha stulit hans cykel. Den vita, oskyldiga, trakasserade pojken fick svåra brännskador och kommer behöva vårdas på intensivvårdsavdelning på sjukhus i minst 5 månader, och aldrig bli sig lik igen.

Invandrarna som utförde det fullständigt oprovocerade illdådet rapporterades av polisen ha fortsätt skratta åt pojken och vad de gjorde mot honom även i häktet...

Detta är den typ av mångkulturberikning som Mona Sahlin och company jobbar dygnet runt med att skaffa till oss, i hoppet om att de samtidigt ska få några röster från dessa på köpet. Ska vi alla verkligen bara stå passiva och låta detta hända?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

Inga kommentarer: