torsdag 1 april 2010

Ensamkommande bedrägeribarn - nu även från Gaza!

Migrationsverket tycker att Sverige inte har tillräckligt med militanta islamister ännu, och agerar nu för att få bättring i den frågan snarast. Nu beslutar man att alla som lyckas ta sig in i Sverige från Gaza ska få stanna.

Det allra mest tragikomiska i sammanhanget är det fullständigt sjuka och bakvända resonemanget bakom beslutet, där man numera alltså helt öppet använder politisk korrekthet som OFFICIELL ANLEDNING till att ta helt galna beslut, och inte bara längre som fula försök till undanflykter när någon ifrågasätter desamma:

Verkets rättschef Mikael Ribbenvik har kommit fram till att det vore "stötande" ur ett humanitärt perspektiv att återsända åtminstone barn till det palestinska området. Det gäller även om de saknar vanliga skyddsskäl. Eftersom familjer inte ska splittras gäller beslutet även föräldrarna.

Förhållandena i Gaza uppfyller för barnen de mycket hårda kraven i den svenska lagstiftningen på "synnerligen ömmande omständigheter". För inget annat område i världen resonerar Migrationsverket likadant.
Gazaremsan liknas ofta vid ett stort fängelse, med gränser som kontrolleras av Israel och i viss mån Egypten, så någon strid ström av asylsökande till Sverige lär det inte bli.

Resonemanget är alltså:

1.
Usch, det låter så "stötande" att inte ta emot barn, så då säger vi redan från början att alla barn är välkomna, oavsett om de kommer med enda avsikt att ge hela sin släkt gratis livslångt uppehälle på svenska skattebetalares bekostnad.
2.
Men vi kan ju inte "splittra några familjer", så det betyder ju att även alla föräldrar måste vara välkomna, även från början.
3.
Detta låter ju förstås inte riktigt hållbart, men det där konstiga landet ligger ju så himla långt bort, så det är säkert inte så många som lyckas komma hit i alla fall, så då känns det ok att besluta det ändå.
4.
Redan sedan tidigare har ju Sverige beslutat att inte "splittra några släkter", så när väl en enda person i en släkt är här så måste självklart alla andra i hela "släkten" (utan ID-kontroll, för det är kränkande) få komma hit också.

Nu väntar man bara på det sista steget i PK-resonemanget från Migrationsverket, som sluter cirkeln:

5.
Men, vi kan ju inte "skilja på folk och folk", det gör ju bara nazister, så nu måste ju detta även gälla för alla människor från alla länder på hela jorden!


Självklart ska de allihopa även ha gratis sjukvård på alla nivåer, betald av hederliga skattebetalande svenskar (och nej, invandrare ska inte behöva betala någon skatt, vi är väl inte nazister heller?).

Slutligen, för de som fortfarande tror på medias lögner om att de "ensamkommande flyktingbarnen" skulle vara någon annat än överlagt bedrägeri, ni kanske ska höra vad uppgivna anställda på Migrationsverket själva säger om saken, på Merit Wagers blogg?

1 kommentar:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det brådskar nu. Svensken börjar sakta vakna så nu har man börjat öka takten dramatiskt som ni säkert har märkt. Det behövs mer valboskap så SD kan hållas utanför och Sverige kan nå det efterlängtade målet, att ingå i den stora umman.