lördag 24 april 2010

Islam-censur av västerländsk media IGEN!

Återigen tvingas South Park censurera sitt program efter att de har skämtat om islam i ett av sina avsnitt. Allt annat går det bra och skämta om, men inte islam. Då blir man alltid mordhotad av en massa muslimer.

Det är HELT OACCEPTABELT att vi i västerlandet tillåter detta och böjer oss för det! Vad sänder det för signaler? Jo, allt man behöver göra för att förhindra någots yttrandefrihet är att mordhota någon. Denna strategi används inte bara av muslimer världen över, utan även extremvänstern i Sverige har lärt sig att detta är en effektiv metod, och de har därmed lyckats stoppa många tal, möten och debatter som har ställts in "p.g.a. säkerhetsskäl".

Ännu värre blir det när skäggtomten Abu Talhah Al-Amrikee på följande sätt försöker försvara följande hot som han har lagt ut på internet:

"Vi måste varna Matt och Trey för att vad de gör är dumt och för att de troligen kommmer att sluta som Theo Van Gogh om de sänder avsnittet. Det här är inte ett hot, utan en varning om vad som kommer att hända dem", skriver Abu Talhah Al-Amrikee på hemsidan.

Han försvarar sitt tilltag för Reuters.

– Hur kan det vara ett hot? Att visa på ett exempel på vad som hände en annan individ som gjorde på ett liknande sätt. Det är bara ett bevis, sa han.

Någon kanske borde vara lika hjälpsam och via "exempel" "bevisa" för dessa muslimer att om de fortsätter på detta sätt så "måste vi varna muslimerna för att vad de gör är (minst sagt) dumt och för att de troligen förr eller senare kommmer att sluta som vissa andra religiösa befolkningsgrupper har gjort genom historien i Europa." Och detta är självklart "inte är ett hot, utan en varning om vad som kommer att hända dem" när de har pushat västerlandets tålamot, godtrogenhet och godhet över gränsen.

...eller så röstar vi bara på SD i god tid innan några sådana hemskheter blir verklighet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra!

Yttrandefrihet? Näee, inte enligt islam! sa...

Än en gång har vi böjt oss, likt patetiska ynkryggar, för mordhot som muslimer står bakom. Äckliga politiker som hela tiden ställer islam före andra religioner.

I flera avsnitt av south park har de gjort narr av Jesus Kristus, vilket jag anser är en skamf då jag är kristen. Men det har jag accepterat då jag intalat mig själv att Jesus kommer att förlåta oss. Men att de nu censurerar avsnittet för att de gör narr av muhammed, det gör mig riktigt ARG. Var är demokratin? Yttrandefrihet? Finns det något sånt numera?

Jag måste bara säga att jag anser att muslimer än en gång tar till våld och mordhot i försök att stoppa personer som ställer sig mot religionen. PINSAMT! Vidriga muslimer men ännu vidrigare politiker som likt ynkryggar går med på deras krav.

Anonym sa...

Vi alla oavsett religion måste visa mer mod att tala, rita å publicera. Männikor dog under stridsvagnar för att kunna tala fritt i sina länder å vi är rädda för några patetiska uttalanden.

UncleBob sa...

Den svenska "kultureliten" har varit delad i synen på muslimska hot och försök att tvinga på oss västerlänningar deras värderingar.
De värsta syltryggarna går så långt att även de anser det vara kränkande med en rondellhund eller en teckning av Muhammed.
På så vis avslöjar de sin egen monumentala dumhet och anpassning till Islam och Islamska idioter som dessa:
http://www.unt.se/tv/#category=390&date=2010-5&clip=933445&startTime=0m0s
Märk väl hur planerat och samordnat detta sabotage mot föreläsningen var.
Inget slumpartat i detta helt enkelt. En vidrig religions vidriga anhängare visar sina trynen.
Enligt islam så får inte profeten avbildas? Okej för en dum muslim som inte tillåts att reflektera över den bristande logiken i detta.

Men för en icke-muslim är ju detta påbud bara en fjärt i rymden.
Jag som varken tror på Allah eller Jesus ritar vem fan jag vill och muslimen har bara att tåla detta.

Det är så förbannat dumt att försöka trycka ner vad koranen säger över öronen på en icke-troende, i deras ögon en "otrogen" som skall behandlas som en "dhimmi".

Varför skall väst respektera deras regler om de själva inte kan acceptera yttrandefriheten?

Så länge inte moderata muslimer säger ifrån utan tvärtom stödjer denna religiösa fascism så är de insyltade i Jihadkriget mot demokratin och yttrandefriheten.
För sådant skruvat beteende finns bara ett straff: UTVISNING!