tisdag 27 april 2010

Svar på tal till Magnus Betnérs lögner, förtal och smutskastning av SD

Den gravt överskattade "komikern" Magnus Betnér har för ett par dagar sedan på sin blogg påbörjat ett propagandauppdrag där han (i sken av 7-klöverns förkrossande förluster gällande alla försök att vinna en seriös saklig debatt mot Sverigedemokraterna) försöker smutskasta och förtala SD i formen av ett s.k. "komiskt" blogginlägg.

Magnus Betnér inleder blogginlägget med följande harang, som antagligen ingick direkt i uppdragsavtalet från Socialdemokraterna:

"Länge sedan jag haft så roligt som när jag satte mig med frukostkaffet och läste Sverigedemokraternas hemsida. Nu är det ju ingen hemlighet att de står i direkt motsats till mig i så gott som alla frågor, men ändå. Det övergår mitt förstånd hur någon ens kan överväga att rösta på ett parti som har så mycket dravel i sina egna dokument. Om det här är vad partiledningen lyckats prestera genom att gnugga geniknölarna i sin bunker i Skåne så får man ju förmoda att det är än värre ställt med vad medlemmar längre ned i hierarkin lyckas prestera."

Min kommentar:
Inte nog med att Magnus Betnér medverkar i (troligen betald) valpropaganda åt Socialdemokraterna, han gör det dessutom med så pass dåliga försök till humor och logik att det hela mest blir pinsamt. Men för nöjes skull, låt oss ge Magnus Betnérs inlägg i debatten samma behandling som han själv utsätter andra för, fast bara med mer hållbar logik, sakliga och sanningsenliga argument, och utan att i vartannat ord tillskriva folk åsikter helt tagna ur luften eller grundlösa anklagelser om "nazism".

Citaten nedan är de citat från Sverigedemokraternas principprogram som Magnus Betnér inkluderar och kommenterar i sitt propagandainlägg, och efter dessa följer de "kommentarer" som Magnus Betnér framför i detsamma. Slutligen efter varje sådant textpar följer så min kommentar på Magnus Betnérs kommentar.


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
"Helt central för oss är också FN:s deklaration om de mänskliga fri- och rättigheterna. Partiet tar starkt avstånd ifrån diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund."

Magnus Betnér:
Partiet tar tydligen inte starkt avstånd från diskriminering av människor på grundval av sexuell läggning. I alla fall inte i det här dokumentet.

Min kommentar:
Ja herre gud, jag kan bara inte förstå att Sveriges journalister kan ha missat detta scoop! Inspirerad av Magnus Betnérs avundsvärda ådra för grävande journalistik, för att inte tala om fullständigt oöverträffbara logik, gjorde jag snabbt några stickprov för att försäkra mig om att inte dylika hemskheter skulle kunna ha gått pressen förbi i t.ex. de rödgröna tokstollarnas respektive partiprogram. Resultatet blev dock häpnadsväckande! Inte nog med att Socialdemokraterna inte tar avstånd från systematiska massmord på alla etniskt svenska män, organiserade massvåldtäkter av deras kvinnor och omedelbar bortskänkning av deras tillgångar till närmaste 38-årigt ensamkommande flyktingbarn (UTAN att ens passera Skatteverket först), men Vänsterpartiet tar inte ens avstånd från att omedelbart skänka bort Sverige som nation till Ryssland, för att snarast gemensamt påbörja återskapandet av Sovjetunionen! Värst av allt måste jag nog dock säga att Miljöpartiet är, som inte över huvud taget tar avstånd från regelmässig tortyr av hundvalpar, eller lagstadgad obligatorisk våldtäkt av alla sälungar som påträffas i svenska territorialvatten (eller på Skansen)!

Dessutom kan man ju inte låta bli att här kort analysera Magnus Betnérs stolta uttalande om att han "står i direkt motsats till SD i så gott som alla frågor", vilket alltså betyder att Magnus Betnér inte på något sätt tar avstånd från diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund. Personligen tycker jag inte att detta låter särskilt sympatiskt, men det kanske bara är jag?


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
Vi avvisar försöken att anpassa människan efter storslagna utopier. Istället menar vi att politiken bör utformas utifrån hur människan är i verkligheten.

Magnus Betnér:
Verkligheten i det här fallet är Skånska bönder, får man förmoda. Eller åtminstone folk som har något hederligt gammalt svenskt jobb. Varvsindustri. Skogsbruk. Gift. 2.3 barn. Verklighetens folk, helt enkelt. Det är för övrigt inte den enda beröringspunkten med KD, men det ska jag lämna därhän tillsvidare. Bättre att folk röstar på dem än på SD, om än marginellt.

Min kommentar:
Av någon anledning så är det väldigt mycket i Magnus Betnérs kommentarer som han "anser sig få förmoda". Av någon ännu konstigare anledning är det i 99% av fallen just de delar som Magnus Betnér "förmodar" som han sedan utmålar som negativt, för att inte tala om försöker lappa ihop några dåliga skämt baserat på. Men jag antar att det inte skulle finnas så mycket roligt att skoja om i annat fall, eftersom allt som faktiskt går att läsa direkt i Sverigedemokraternas partimaterial är både vettigt, logiskt och något som de flesta kan hålla med om, men man kan ju ändå inte undgå att tycka att denna metodik som Magnus Betnér regelmässigt använder sig av är både lite ful och billig, eller?

Förövrigt förstår nog de flesta människor att det kommenterade citatet från SD:s principprogram bara är ett påpekande och uppmärksammande av galenskapen i det Socialdemokratiska centrala valspråket "så här önskar jag (och Stalin) att världen vore, och om jag nu bara agerar som om den redan vore så så blir den säkert så också", som har genomsyrat i stort sett all vänsterpolitik i Sverige (och säkerligen även många andra länder) de senaste 20 åren, med fullständigt horribla resultat.

För att återigen utvärdera resultatet av Magnus Betnérs stolta uttalande om att han "står i direkt motsats till SD i så gott som alla frågor", så tycker Magnus Betnér alltså följdaktligen att vi BÖR anpassa människan efter storslagna utopier (eller snarare anta att den redan fungerar i enlighet med dessa), för att inte tala om fullständigt avvisa att politiken bör utformas utifrån hur människan är i verkligheten. Kort och gott så håller han med Mona Sahlin, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på vem som betalar honom för att sprida detta skämt till propaganda (ja, pun intended). Däremot låter det ganska puckat, om du frågar mig?


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Visst är varje människa unik, men samtidigt är vi också mer eller mindre lika varandra. Vi är alla beroende av gemenskaper, människor som på olika sätt liknar oss själva och som vi kan identifiera oss med. Sverigedemokraterna menar att det i första hand är familjen och nationen som ger oss förutsättningarna att uppnå detta. Inga konstruerade kollektiv kan helt ersätta dessa djupt rotade, ursprungliga gemenskaper.”

Magnus Betnér:
Som vi alla känner till är inte familjen och nationen konstruerade kollektiv, utan ursprungliga gemenskaper. Det första Adam gjorde var att gifta sig, muta in ett område och sy en flagga. Alla människor har i alla tider levt i monogama par-relationer som välsignats av Gud. Bott i hus med vitt mexitegel och grillat flintastek på fredagar. Och tillhört sin nation. Västgötar, Östgötar och Skåningar torde hålla med. Dessa nationer har ju alltid funnits. Lite oklart hur det blir med dem. Jag tror Skåningar borde höra till den Danska nationen.

Min kommentar:
Är det vid detta laget även någon annan än jag som börjar notera mönstret i att Magnus Betnérs så kallade skämt i stort sett uteslutande handlar om åsikter och egenskaper som han fritt från sin egen fantasi tillskriver Sverigedemokraterna, eller som han med sina egna ord "anser sig få förmoda"? Inte sjutton är det något som över huvud taget går att utläsa i det Sveridemokratiska principprogram som han påstår sig kommentera i alla fall...

För att kommentera några av hans patetiska försök att tillskriva SD felaktiga uttalanden kan det ju kort nämnas att Magnus Betnér rekommenderas slå upp konceptet "livslång monogami" och "omhändertagande/uppfostran av de egna ungarna" inom gruppen däggdjur (som i modern tid och hos människor även har kommit att kallas "familj"), och hur långt tillbaka i tiden denna företeelse har observerats förekomma. På samma sätt förslås en uppslagsverksexkursion rörande ordet "revir", eller "flockrevir" hos däggdjur (som i modern tid och hos människor även har kommit att kallas "land" eller "territorium"), och hur långt tillbaka i tiden denna företeelse har observerats förekomma. Efter detta föreslås Magnus Betnér och Mona Sahlin tillsammans gå ut i skogen och försöka övertyga en flock vargar om att de är en bunt nazister som lever i en artificiellt konstruerad samhällsstruktur, som till råga på allt styrs av ett hänsynslöst patriarkat som genom utstuderade politiska kupper och därtill planterade dolda könsmaktordningar har fått kontroll över det fullständigt könsjämställda styre inom vargarten som gud en gång skapade. (gärna nakna, bakbundna och med färskskurna kotletter fasttejpade på kroppen, för den delen)

Ett kort tydliggörande av den resulterande innebörden av Magnus Betnérs uttalande om att han "står i direkt motsats till SD i så gott som alla frågor" är därtill att Magnus Betnér uppenbarligen inte anser att människor är beroende eller betjänta av gemenskaper och människor som på olika sätt liknar dem själva och som de kan identifiera sig med, t.ex. familjen eller nationen, utan att dessa snarare i en handvändning och med fördel kan bytas ut mot ett par 45-åriga ensamkommande flyktingbarn, som trots sin nästan osannolika fäbless för att glömma bort sin identitet och tappa bort sina pass ändå har en sån där härligt mångkulturell benägenhet att aldrig missa ett tillfälle att gängvåldta dina döttrar eller impulsdödsmisshandla din mormor på parkeringen utanför Konsum. Alltså, du vet de där svennehororna som nazister har mage att påstå hör mer till sin familj än godtyckliga analfabeta islamister från andra sidan jorden, som kommer till Sverige enkom för att utnyttja de blåögda svenskarna och deras fullständigt ohållbara asylhantering och välfärdssystem (och för att rädda våra pensionärers ekonomi och undsätta oss alla från den ofantliga arbetskraftsbristen, förstås, men det visste ju alla redan).


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“kränkningar av den nationalistiska principen ger upphov till instabilitet och konflikter. Gränstvister och tvister om särskilda rättigheter för olika grupper har genom århundradena fått ödesdigra konsekvenser. Av den anledningen är den nationalistiska principen central och bör eftersträvas i största möjliga utsträckning över hela världen.”

Magnus Betnér:
Alltså, så länge vi tillämpar principen: Ett land, ett folk. Så får vi fred. För vem har hört talats instabilitet och konflikter mellan stater som inom sig har en homogen befolkning? Så länge tyskar får ha tyskland i fred och Frankrike och Italien får ha sina länder till sina folk så håller de sig lugna. Så har det alltid varit. Allt krig och elände började när araberna kom hit.

Som Hitler sade “Ein volk, ein Land” Om han bara hade fått ha sitt folk i fred i sitt eget land så hade det inte blivit några gränsdispyter och konflikter.


Min kommentar:
Förutom att fortsätta skämta nästan uteslutande om påhittade åsikter hos meningsmotståndaren så har Magnus Betnér uppenbarligen en personlig förkärlek för obelagda nazistanklagelser och citat/referenser som hör nazismen och 30-talstyskland till. Utöver det intressanta i Betnérs fascination för nazismen rekommenderas han slå upp Godwins lag. Inte för att han på något sätt egentligen är omedveten om att han sedan länge har förlorat all tillstymmelse till saklig diskussion, men ändå.

Förresten Magnus, hur många av alla jordens väpnade konflikter idag omfattar muslimska länder eller på annat sätt stridande muslimska grupper (även kallade terrorister), och hur många väpnade konflikter omfattar INTE dylika muslimska länder eller grupper? Och ja, du kan t.o.m. till din fördel få räkna med de konflikter som består av icke-muslimska länder som proaktivt försöker hålla muslimska rövarband borta från att ta över styret över kärnvapenbestyckade länder, om du tror att det kommer hjälpa din slutsumma på ett relevant sätt.

Sedvanlig sammanfattning av Magnus stolt proklamerade ståndpunkt om att "stå i direkt motsats till SD i så gott som alla frågor" blir i detta fall: Kränkningar av den nationalistiska principen och länders suveränitet är bara kul och absolut inte något som varken idag eller genom historien har ställt till med några problem. Alla länders (eller åtminstone Sveriges) gränser bör omedelbart upplösas, och hela jordens befolkning bör välkomnas och försörjas som ensamkommande flyktingbarn i åldern 0-90 år i Sverige. Vem som ska betala skatten som finansierar detta är oklart, men högst sannolikt är det samma "onda megakapitalister som oförtrutet kommer fortsätta producera pengar trots att alla sådana ständigt bara tas ifrån dem" som Lars Ohly och Maria Wetterstrand brukar använda på plussidan i sina budgetkalkyler för införandet av medborgarlön.


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Låt alla folk vara herrar i eget hus.”

Magnus Betnér:
Här får man naturligtvis förmoda att det inte gäller samer.

Min kommentar:
Vi kan kanske börja att avhandla de landsgränser som har funnits de senaste tusen åren eller så, så lovar jag att vi sedan tillsammans ska ta kraftfulla tag för att återupprätta självstyre och urpsrungliga suveräna landområden (för att inte tala om helt egenfinansierade välfärdssystem) för både samer, neandertalare och andra befolkningsgrupper som genom historien har blivit utsatta för orätter, låter det som en ok plan Magnus?

Resultat av Magnus Betnérs tydliga ståndpunkt om att "stå i direkt motsats till SD i så gott som alla frågor" blir förövrigt i detta fall: Låt inte någon vara herre i sitt eget hus. Ta företrädesvis istället dit några 42-åriga ensamkommande flyktingbarn som både får bestämma och leva gratis på husets ägare, och nyttja dennes döttrar efter tycke. Det kan påpekas att det fortfarande är oklart hur både Magnus Betnér och Mona Sahlin kan rättfärdiga att bo i fullständig avsaknad av dylika främlingar i sina egna bostäder, för att inte tala om att ha dessa bostäder belägna i områden där det inte finns en invandrare så långt ögat når.


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Kulturen utgörs av den omgivning av självklarheter, minnen och föreställningar som vi lever i och som vi är med om att forma. Kulturen tar olika form genom tid och rum. De unika och olikartade identiteter som mänsklighetens olika folk och folkgrupper uppvisar är betingade av deras respektive kulturer. Kulturell mångfald är lika nödvändig för mänskligheten som biologisk mångfald för naturen.

Magnus Betnér:
Därför att en kultur behöver äta en annan för att överleva? Eller för att en kultur pollinerar en annan? Eller för att en liten kultur kan åka på en stor, som en sugfisk? Oklart. Högst oklart.

Min kommentar:
För det första är det minst sagt roligt att Magnus Betnér här plötsligt börjar argumentera MOT kulturell mångfald, WTF? Och Magnus, en första ledtråd till denna "oklarhet" skulle kunna vara den egendomliga företeelse som genom historien och än idag kan observeras i näst intill 100% av de icke-muslimska länder där en muslimsk befolkningsgrupp har lyckats få fäste, och därmed ursprungsinvånarna blir utsatta för precis samma nedåtspiral av våld, förtryck och slutligen massmord eller tvångskonvertering, som därmed slutar i muslimsk enfald snarare än kulturell mångfald. Men det skulle förstås kunna ha att göra med sugfiskar också, följ upp det spåret du Magnus, så ägnar vi andra oss åt verkligheten.


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Stater vilka inom sig rymmer en kulturell mångfald har alltid tenderat att förstärka den starkaste kulturen och försvaga övriga kulturer, och många kulturer har genom historien gått under till följd av sådana samhällsförhållanden.”

Magnus Betnér:
Läs: Vi vill inte att andra kulturer kommer hit, för att det vore synd för dem om de försvann. Det är inte för vår skull. Eller lite kanske. Eftersom mänskligheten behöver kulturell mångfald precis lika mycket som naturen behöver biologisk mångfald. Bara inte på samma ställe.

Min kommentar:
Till skillnad från vad Magnus Betnér som vanligt här försöker instruera oss att "läsa mellan de osynliga raderna", så avses nog snarare med "stark kultur" här en kultur som inte tar hänsyn till eller accepterar andra kulturers suveränitet i deras egna territorium, eller på Betnér-språk "Läs: Muslimer".

Dessutom är Magnus Betnérs skojsamma kommentar "Bara inte på samma ställe" mer sann än vad han förstår. Precis lika lite som en fårskock behöver mångkulturberikas av vargar så fungerar inte nödvändigtvis alla mänskliga kulturer tillsammans på samma landplätt. I enlighet med Betnérs argumenterande MOT kulturell mångfald ovan kan det dock bara antas att hans ståndpunkt är att alla fårskockar bör mångkulturberikas med några vargar, och sedemera utrotas helt och hållet (utom hans egen då, förstås). Även där verkar alltså Magnus Betnér och Mona Sahlin vara rörande överens.


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Nationen kan definieras i termer av en gemensam kultur. Enkelt uttryckt tillhör två människor samma nation om de delar samma kultur.”

Magnus Betnér:
Enkelt uttryckt är vi alltså amerikaner. Med knätofsar.

Min kommentar:
Snarare så är nog amerikanerna Européer, fast utan knätofsar, vilka de förövrigt med största sannolikhet tappade på vägen när de emigrerade till USA från Europa för ett par hundra år sedan eller så. Dags för ny djupdykning i uppslagsböckerna Magnus?

Sammanfattningen av Magnus Betnérs jag-står-i-direkt-motsats-till-SD-i-så-gott-som-alla-frågor-ståndpunkt blir här: Nationen kan inte definieras i termer av en gemensam kultur, snarare så tillhör alla som passerar Sveriges gräns (och samtidigt helst ljuger om sin identitet) den svenska nationen, och ska därmed självklart försörjas på livstid av de rasistiska svenskarna som redan bor där (förutom de "nya" svenskarna som redan bor där och minuten innan blev lika svenska som alla andra, för de behöver varken jobba eller kan vara rasister, det stod fram tills nyligen stipulerat i svensk hatbrottslagstiftning).


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Samtidigt är förhållandet mer komplext än så, beroende på vad man väljer att tolka in i kulturbegreppet. Ovan har kultur definierats såsom ”den omgivning av självklarheter, minnen och föreställningar som vi lever i och som vi är med om att forma”. För att vi ska få en mer fullständig definition av nationen, måste sådant som språk, religion, lojaliteter och ursprung tillfogas. Man ska alltså också kunna känna igen varandra såsom tillhörande samma nation. Nationen utgörs av folket och dess särart.”

Magnus Betnér:
Norrmän före 1905 var alltså inte en del av den svenska nationen, eftersom de pratade norska. Undrar om Sverigedemokraterna anno 1904 hade varit för en upplösning av unionen. Men en union kanske inte räknas som en stat. Norge hade ju egen riksdag, även om den inte hade någon utrikespolitik. Skåningarna är ett återkommande problem. Danska som språk ganska nyligen. Christian IV anlade Kristianstad, som fortfarande har hans sigill som stadsvapen. Danska trupper som flyr till Skåne för att kunna fortsätta strida mot Hitler. Var ligger egentligen Skåningarnas identitet ur ett rent nationalstatsperspektiv? Halva partiledningen för SD är ju Skåningar. De kanske är danskar innerst inne? Kristianstad borde i alla fall rimligen höra till den danska nationen. Eller den kulturen kanske har assimilerats? Eller utplånats av den starkare. För att de stackars danskarna flyttade hit. Det bor ju 8 000 danskar utanför Malmö nu för tiden också. Undrar om Sverigedemokraterna åker dit och skyddar den röda korven åt dem eller om de får göra det själva?

Min kommentar:
Eftersom Sverigedemokraterna idag är emot unionen EU så är det ju faktiskt ganska sannolikt att de skulle ha motsatt sig unionen med Norge (vilket förövrigt tillräckligt många höll med om på den tiden för att den skulle upplösas). Uttryckliga invasioner och annekteringar av andra länder är förövrigt något som de flesta människor vänder sig starkt emot, medan det idag av någon anledning verkar vara fullständigt accepterat att invandera, ockupera och parasitera till döds ett annat land så länge som man bara göra det tillräckligt sakta, genom trojanska hästar i form av 28-åriga ensamkommande "flyktingbarn"? Men återigen kanske vi först ska försöka hålla oss både till det aktuella århundradet och till saker som inte enbart finns i din fantasi Magnus, låter det ok?


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Sverige har genom århundradena upplevt ett antal invandringsvågor. Främst har det rört sig om ett begränsat antal invandrare från närliggande områden. Tendensen i modern tid har dock varit en oerhört omfattande invandring från avlägsna länder.”

Magnus Betnér:
Den oerhört omfattande invandringen till Sverige förra året var ungefär 100 000 personer. Ungefär 40 000 vandrade ut från Sverige. Fler än hälften av dem som vandrade ut var födda utomlands. Om man dessutom tittar vidare på statistiken så ser man att invandrare från “avlägsna länder” uppgår till ungefär 24 000 personer. Den största gruppen invandrare är svenskar. Men de kanske bara är svenska medborgare, men födda i en annan kultur och därför inte en del av den svenska nationen. Vad vet jag. Hur som helst var det alltså ungefär 16 000 människor fler som vandrade ut från Sverige, än som vandrade in från “avlägsna länder” Såvida inte Sverigedemokraterna räknar Polen och Tyskland som avlägsna länder. Då blir siffrorna lite annorlunda.

Låt oss vara snälla mot Sverigedemokraterna och anta att 15 000 av de svenskar som vandrade in i själva verket är svenska medborgare som tillhör en annan nation. Vidare antar vi att INGEN av de utvandrade utlandsfödda (ca 20 000 pers) är från ett avlägset land. Då ger det oss ett överskott från “avlägsna länder” på ungefär 40 000 människor. Det är alltså den “oerhört omfattande invandringen från avlägsna länder” 40 000 människor. I själva verket är det färre än så. Typ ett Katrineholm från avlägsna länder. Det är oerhört omfattande för en lundensisk nazist det tydligen.


Min kommentar:
Eftersom det i dagens Sverige är otillåtet (i vissa fall rent juridiskt och i andra "bara" genom den allmänrådande informella PK-lagen) att föra statistik över folks ursprung och religion i något sammanhang som inte är negativt för de etniska svenskarna, och eftersom folk omvartannat i statistiken klassificeras som svenska så fort de har passerat gränsen och omvartannat är stackars ensamkommande flyktingbarn i 50-60 år efter att de har fötts och smugglat sig in i landet så blir det fullständigt omöjligt att med någon som helst säkerhet kunna utläsa praktiskt taget något ur den officiella statistik som finns att tillgå idag. Tänkvärt är ju dock att SD ständigt propagerar för att det från statligt och officiellt håll ska tas fram så mycket sådan exakt statistik som möjligt, så att svenska folket ska kunna få ta ställning själv rörande massinvandringen och dess kostnader och övriga konsekvenser. Och ja Magnus, om du inte tycker 40.000 analfabeta talibaner om året är ett problem så kan du gärna både få försörja dem och låta dem bo i samma områden som dina döttrar. Vad var anledningen till att du inte redan gjorde det nu igen?


Ur Sverigedemokraternas principprogram:
“Folk och land hör nära samman. Ett land vore inte vad det är utan sitt folk, och ett folk vore inte vad det är utan sitt land.”

Magnus Betnér:
Att ett folk inte är ett folk utan ett land kan vi ju fråga vilken kurd som helst för att motbevisa. Att ett land inte är ett land utan sitt folk kan vara det roligaste på hela SDs hemsida. Ett land är möjligen lite mer asfalterat med sitt folk än utan. I övrigt ingen skillnad. Om vi i stället blev av med tanken om nationalstaten så skulle vi nog kunna närma oss fred. I alla fall om vi kombinerade det med ett avskaffande av Gud. Blir vi dessutom av med kärnfamiljen som ideal så är nog mycket vunnet.

Min kommentar:
Enbart naiva sossar som Magnus Betnér tror i sin enfald att ett land utan folk (d.v.s. ett obefolkat landområde som ingen gör anspråk på) kommer få fortsätta existera i denna form. Återigen måste jag be Magnus gå tillbaka till uppslagsböckerna och leta fram hur många sådana landområden det finns i världen, och vad den låga siffran beror på. Att dessutom försöka göra sig rolig över att SD:s uppenbart logiska resonemang i denna fråga skulle vara felaktigt, utan någon som helst förklaring, visar bara storhetsvansinnet hos dagens etablissemang, och deras vana av att utan förklaringar eller motiveringar kunna häva ur sig att SD kort och gott har fel, utan att på något sätt bli emotsagda av någon.

Angående ett "avskaffande av gud" så måste detta vara det första och enda vettiga som Magnus Betnér säger i sin smörja till blogginlägg. Bra Magnus, du kan väl börja med gå och propagera för denna ståndpunkt i godtycklig källarmoské i Rosengård? Eller det kanske inte gäller gudar vars profeter våldtar småbarn, då dessa är för osannolika för att någon vettig människa ska tro på dem redan till att börja med?


Magnus Betnér:
Mer om Sverigedemokraterna kommer i del 2. Här har jag bara hunnit igenom halva principprogrammet och efter det har jag handlingsprogram och annat att ta itu med. Hoppas det blir lika roligt. Inte ofta man skrattar så ögonen tåras när man läser partiers hemsidor.

Min kommentar:
Ja Magnus, det ser vi också fram emot!


PS.
För de som vill se något riktigt roligt rekommenderas varmt de två senaste South Park-avsnitten från USA (ja, de som blev censurerade för att muslimer har nästan lika dålig humor som Magnus Betnér). Det är ett dubbelavsnitt som omfattar avsnitt 5 och 6 i säsong 14 (lämpliga söksträngar ifall man letar efter dessa på internet är "south park s14e05" respektive "south park s14e06", utan citationstecknen). Där har vi några som vågar skämta om andra saker än vad muslimerna och PK-etablissemanget säger åt dem att skämta om, vill jag lova!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kisen som ser ut som ett knappnålshuvud verkar ruskigt otrevlig faktiskt. I ett avsnitt av Parlamentet för några veckor sedan leverade han en svavelosande pk-riktig harang som skulle misskreditera speciellt inbjudne Lars Vilks - en av få svenskar som orädd stått upp för svensk tryckfrihet och demokrati! Man riktigt hörde hur åhörare och de andra deltagarna tystnade och upplevde honom som otrevlig. Sedan dess har han inte setts i tv-rutan. Hoppas det förbli så.

Anonym sa...

Vem i hela världen kallar det här misslyckandet för en komiker? Han är ju lika rolig som SAP's partiprogram. Såg något klipp där han skulle stå och vara rolig vid hamnen i göteborg, och när han blev häcklad för att inte vara rolig började han genast skälla ut publiken som stod samlad runt honom och frågade om "dom kunde bättre" osv. Jävla skämt till karl.

Niklas sa...

Va är det med den här killen? Har aldrig tyckt han varit speciellt rolig, mest bara förbannad och besviken över sitt eget liv. Men jag börjar bli uppriktigt trött på dessa sammankopplingar skåning=rasist=nazist. Jag är skåning sen minst 6 generationer tillbaka(har inte kommit längre..). Bott halva mitt liv utomlands, dotter med utländska, min sons gudfar är utlänning, flesta av mina vänner från andra länder än Sverige, etc etc. Och nu menar jag allvar: Jag känner mig oerhört kränkt över att bli kallad rasist! För att jag älskar Sverige, för att jag inser att ekonomin inte håller, för att jag anser att den politiska korrektheten är obehaglig, oförklarig, odemokratisk. För att jag är rädd vad som kan hända mina barn om inte brottsligheten stävjas. För att jag inte tror på gud. För att jag insett att om alla som bor i Sverige ska klara att räta upp skutan tillsammans, måste vi strama åt invandringen och ta hand om oss som redan är här. För att jag tycker det är "rasistiskt" att föra "invandrarnas" talan som om de vore en homogen grupp. Speciellt som "hel"-svensk politiker eller spexare som Betner.

Tycker ärligt talat att ni kan flytta ifrån Sverige. För er är inte Sverige viktigt, vår historia banal, vår kultur barbarisk och tramsig. Jag står upp för den Svenska flaggan, jag sjunger nationalsången och fäller en tår. Jag nynnar på Idas visa när jag går barfota i en sommaräng. Jag plockar upp glasspappret efter mig, älskar stekt strömming med mos. Och skulle något land eller folk invadera Sverige och vilja ändra vårt sätt att leva, skulle jag utan tvekan försvara mitt land och min familj.


Gör detta mig till rasist?
Eller är jag bara en vanlig svensk..?

Tack för ordet.

Niklas W

Thomasson sa...

Komik har fått en ny vändning.

Jag har aldrig förr skrattat så åt Magnus Betnér (med betoning på åt).

Denne herre är inte rädd för att ta konflikter, vilken han ska ha kudos för, så det ska bli spännande att se denne argumentera mot ovan text.

Klockrent!

Anonym sa...

Snart startar väl Zillah och Totte sina kampanjer bland barnen. De är tvättäkta sossar.

Anonym sa...

En av de vassaste och bästa motkommentarer jag läst på mycket länge. Den där Betnérs skriverier är totalt befriade från varje uns av intellekt, dessutom saknas förmågan av sakkunskap. Det vore i och för sig övermaga att ens försöka tro att en totalt ryggradslös uppassare till vår egenutnämnda kulturelit skulle besitta några som helst talanger.

MVH, Skepparen

Anonym sa...

Vem är den där Magnus Betner?
Eftersom jag bor i Malmö och aldrig tittar på Stockholmsteve, som är lika PK som papperstidningar, har jag ingen aaaaning om det.
Men av hans ord att döma verkar han vara en tråkmåns. Och ingen höjdare att räkna med. Nej tack!
Maja Dacke