söndag 30 mars 2008

Miljöpartiet lyckas med ytterligare en invandringskupp

Tillsammans med den nuvarande regeringen går miljöpartiet ut med en nyhet i DN , där de stolt proklamerar att reglerna för arbetskraftsinvandring ska lättas på (d.v.s. elimineras).

Som om det inte vore nog med att kebabkioskerna i Rinkeby bredvid ful-colan och smuggelcigaretterna kommer börjar sälja ta-hit-hela-din-släkt-genom-att-vi-ger-dem-skendeltidsanställning-i-kiosken-paket, så vet vi ju alla precis hur det kommer sluta när vi väl sitter här med 5 miljoner arbetskraftsinvandrande irakier och de når den tvåårsgräns då uppehållstillståndet går ut ifall man inte har jobbat tillräckligt mycket...

Ja, just det, då kommer Miljöpartiet hota med att sätta sig emot alla frågor som tas upp i riksdagen gällande vad som helst, vägra vara tysta i plenissalen, hota med att bajsa bredvid toaletterna på jobbet, sätta den demokratiska processen ur spel genom att skicka in 5000 propositioner om dagen som måste läsas upp i riksdagen, eller något annat fullständigt irrelevant och antidemokratiskt, ifall inte alla dessa Irakier villkorslöst får stanna och dessutom bli friskrivna från alla brott de har begått i Sverige innan dess. Detta eller något liknande, precis som förra gången, d.v.s. då de vägrade godkänna statsbudgeten om inte alla illegala invandrare plötsligt skulle få uppehållstillstånd... eeh...

Till och med LO-ordförande Wanja Lundby-Wedin försöker på sitt allra egna äckligt politiskt korrekta sätt säga att Maria Wetterstrand faktiskt är kliniskt galen och ett hot mot nationens säkerhet, med citatet:

Vi känner dock oro för att det ska bli fritt fram att bara komma hit och söka jobb ett par månader. Vi tror att enskilda personer då kan hamna i en ganska utsatt position, med sänkta villkor som följd.
Det går inte att göra saker som detta i ett land där partier som miljöpartiet (eller vänsterpartiet eller socialdemokraterna) frå rumstera fritt. Synd, eftersom riktig och korrekt kontrollerad arbetskraftsinvandring är något bra i grunden.

Varför går det inte en enda dag i Sverige då man inte bara vill hoppa framför ett tåg?

Inga kommentarer: