söndag 30 mars 2008

Grattis Kurdo, du har lärt dig hur det funkar här i Sverige!

Allt som man bör och förväntas göra när man har fått asyl i Sverige (eller innan) är att klaga. Extra bra är det att klaga och komma med hemska anklagelser mot Sverige och svenskarna om inte alla andra från landet man kommer från också får komma hit och få gratis uppehälle på svenskarnas bekostnad.

Eller som Kurdo Baksi uttrycker sin åsikt i DN, om det groteska människorättsbrottet att kurder blir utvisade genom ett existerande avtal mellan Sverige och deras hemland, men inte blir avlämnade med personlig helikopter precis utanför sin egen port:

Migrationsverkets beslut är omänskligt. Aldrig har Sverige svikit kurderna som nu. Det finns inget uppbyggt mottagningssystem i Irak ännu som kan ta emot hemvändande. Svenska regeringen borde vänta tills detta är klart.
Precis som många andra frågar jag mig exakt vilka länder som "har ett uppbyggt mottagningssystem" av den klass som Kurdo förväntar sig?

Either way, grattis Kurdo, du är uppenbarligen en riktigt vältränad parasit som har fattat precis hur vänsterpolitiker och media har sett till att det funkar i Sverige, Mona Sahlin skulle vara stolt över dig.

Inga kommentarer: