måndag 24 mars 2008

Rinkeby och Tensta: För ociviliserat för alla typer av kollektivtrafik, och de kommunala pengarna går till internationell terrorism

Det är alltid lika kul att se på när politiker och media desperat tar till alla resurser och osanningar som finns till hands för att kunna förmulera anledningar som inte innehåller ordet "invandrare", till de katastrofala problemen av alla de slag i invandrartäta områden som Rinkeby och Tensta i Stockholm.

Några av de senaste trevliga utvecklingarna är som bekant att kollektivtrafik av både buss- och tunnelbanetyp hotas helt dras in av SL i Rinkeby och Tensta (efter att ha fått dras in temporärt vid flertalet akuta tillfällen), p.g.a. att befolkningen helt enkelt inte är civiliserad nog att kunna vistas i närheten av dessa västvärldens nymodigheter utan att i ren exaltation börja utföra mindre improviserade terroristangrepp för att återigen kunna känna sig lugn och som hemma.

De kommunala pengar som har gjorts tillgängliga av staten för användning inom den akut behövda uppfostran och utbildning av barn och ungdom i området har självklart istället skickats iväg till terroristorganisationer i Somalia.

En helt vanlig dag i Rinkeby och Tensta alltså, och ytterligare en dag i Sverige då man bara vill skjuta sig själv i ansiktet (alternativt övertyga sig själv om en massa vänsterpolitiskt dravel, för att mildra smärtan och ångesten åtminstone tillfälligt, och åtminstone för sig själv).

Inga kommentarer: