tisdag 1 april 2008

Elever uppmuntras välja nyttiga ämnen genom belöningar, HJÄLP, FOLKRÄTTSBROTT!

DN rapporterar att den nuvarande regeringen har infört nya skolregler som uppmuntrar elever till att välja nyttiga och användbara ämnen i skolan genom extra poängbelöningar i dessa kurser. Detta istället för de tidigare sosse-reglerna som såg till att elever bara taktikvalde kurser som inte resulterade i annat än att göra dem till menlösa sosse-väljare. De nya reglerna funkar tydligen mycket bra också, precis som förväntat av genomtänkta och logiska lösningar, d.v.s. sådant som inte vänsterpolitiker håller på med.

Självklart går dock vänsteraktivister omedelbart ut i artikeln och säger att de är "oroliga för elevernas psykiska hälsa" (för att inte tala om att det kommer resultera i mycket färre vänsterpolitiska väljare i framtiden). Det är ju trots allt skönast och mest psykiskt hälsosamt att bara röka på, gå på bidrag och göra ett eller annat brott om man orkar. Annars får vi snart ett samhälle där folk "taktikpluggar" för att få bättre resultat på proven i skolan, och "taktikjobbar" för att tjäna ihop sina egna pengar istället för att leva på andra, åh hemska tanke!

Nej, vi måste värna om det svenska vänsterpolitiska kulturarvet, där alla uppmuntras vara hjärnlösa parasiterande slöfockar, hur skulle det annars sluta!?

Inga kommentarer: