fredag 18 april 2008

Invasionens andra front

DN och Expressen har en olustig men självklart världsfrånvänt positivt vinklad artikelserie om "babyboomen i Stockholm". I en artikel skriver man om att det föds så många barn i Stockholm att barnavårdscentralerna inte har resurser att klara av det längre.

Som av en händelse omnämns just Tensta och Skärholmen som problemområden i detta avseende (några av Stockholms invadrartätaste förorter), och tonen på artikeln är självklart som vanligt hur synd det är om dessa och hur dåliga Sverige är som inte ger tillräckligt med resurser till dem. Samtidigt nämns att Norrmalm i Stockholms innerstad däremot fungerar alldeles utmärkt i samma aspekt.

Självklart är den riktiga anledningen att invandrarna skaffar många fler barn, och i mycket yngre åldrar. I de flesta kulturer som de utomeuropeiska invandrarna kommer från är det en självklarhet att skaffa sig så många barn som man bara överhuvudtaget klarar av att försörja, och eftersom man i Sverige utan problem kan strunta i att jobba och ändå få pengar av staten till att försörja precis så många barn man vill, blir resultatet självklart katastrofalt.

Denna aspekt tas sällan eller aldrig med i de sällsynta fall då man över huvud taget reflekterar över hur många invandrare Sverige klarar av utan total ekonomisk, social och samhällsmässig katastrof.

Med den skillnad i takt och omfattning som barnafödande sker mellan svenskar och invandrare kommer den totala andelen invånare med utomeuropeiskt ursprung (och därmed även med stor korrelation andelen socialbidragstagare i samhället) fördubblas av sig själv bara var 10:e till 20:e år eller dylikt, och detta alltså utan att man räknar in alla nya som ständigt tas in! Detta skulle alltså fortsätta ske även om invandringen fullständigt stoppades redan idag!

För guds skull (nej, inte Allah), kan någon bara se vad som håller på att hända, och säga ifrån NU!?!

Inga kommentarer: