söndag 20 april 2008

Tensta och Rinkeby helt övertagna av omkringdrivande invandrargäng: polis, vakter och kollektivtrafik flyr, Vänsterpartiet hejar på

DN och SVD rapporterar återigen att tunnelbana och bussar i Rinkeby helt har fått stängas ned, eftersom områdena översvämmas av okontrollerbara invandrargäng som vandaliserar och misshandlar allt och alla som kommer i deras väg, inklusive ordningsvakter, buss- och tunnelbanechaufförer och resenärer. Man kallar hjälplöst på mer poliser, som inte heller kommer dit p.g.a. risken att bli överfallna om de inte är tillräckligt många.

- Om vi inte kväver det här i sin linda kan det eskalera till exakt vad som helst, säger Maria Adolfsson, pressekreterare på SL.
Hon anser att situationen är ohållbar och att ungdomarna skapar ett "skräckvälde" i området.
- Det här är ett samhällsproblem och vi har varken makt, medel eller erfarenhet att lösa det på egen hand, säger hon.

– Jag tycker att det är läskigt att jobba. Ungdomarna står på broar ovanför gatorna och kastar stenar, cyklar, ja allt möjligt på bussarna. Och det är ingen som vågar säga till dem, man vet ju vad som händer då, det såg man här nu i veckan med väktarna, säger bussföraren Àlieu Macauley som SvD träffar på plats vid Tensta centrum.

I onsdags fick två av SL:s ordningsvakter söka skydd och larma polis sedan de jagats av ett 30-tal personer beväpnade med hammare och järnrör. Incident-en hade sin upprinnelse i att ordningsvakterna tillkallade polis när de såg några barn leka med en elpistol på perrongen.


Miljöpartiet och Vänsterpartiet jobbar som vanligt stenhårt för att försvara invandrarbrottslingarna och skydda dem mot lagens rättvisa, samtidigt som de kämpar för att få ta in fler för varje dag som går:

Enligt Ann-Margarethe Livh (v), oppositionsborgarråd och Rinkebybo, är problemet också betydligt mer komplext än att det kan avhjälpas med större polisiär närvaro.

Awad Hersi (mp), ledamot i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd, pekar på att ungdomsvåldet är ett socialt problem. Inte ett polisiärt.
- I grund och botten handlar det om att ungdomar saknar en meningsfull sysselsättning, de känner inget hopp inför framtiden, säger han.

De tycker alltså absolut inte att lösningen är att ställa brottslingarna inför rätta och visa vad som är rätt och fel i Sverige, utan vi ska snarare underhålla dem, dansa för dem, så att de kanske, men bara kanske, om de tycker att vi dansar tillräckligt bra, avstår från att misshandla, vandalisera och våldta Sverige och dess invånare just den dagen. Samtidigt passar de självklart som vanligt på att gnälla på hur dåliga Sverige och svenskarna är som inte bereder fler gratis bostäder för invandrarna även i de områden som de inte ännu helt har tagit över. Man kan bara se framför sig hur invandrarna hånskrattar åt hur otroligt godtrogna och patetiskt politiskt korrekta ett land och dess folk kan vara. Man kokar inombords.

Ingen svensk vill ha det så här. Ser ingen vad Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna håller på att sätta oss i för situation (eller snarare redan har satt oss i för situation, men jobbar hårt på att göra ännu värre), helt mot folkets vilja, enbart i den antidemokratiska politiska korrekthetens namn?!? Det måste få vara nog, NU!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

Inga kommentarer: