tisdag 13 maj 2008

DN erkänner politisk censur

Som bekant censurerar DN alla sina artikelkommentarer och bloggkommentarer. Normalt brukar man, i sann vänsteranda, åtminstone ljuga om att de censurerade texterna har varit "rasistiska" (vilket i dagens åsiktsklimat i stort sett bara betyder att de inte är något som med 100% säkerhet skulle platsa i Vänsterpartiets partiprogram) eller annan dylik falsk smörja, men nu tycker man uppenbarligen att man lyckats manipulera det politiska klimatet så pass långt att inte ens detta är nödvändigt längre, utan man säger istället bara rätt ut att "invandringskritiska" åsikter regelmässigt censureras bort! Regelrätt politisk censur av värsta sort hos en av Sveriges största dagstidningar alltså!

Och så finns det människor som är förundrade över att folket i detta land är hjärntvättade, eller ännu värre sådana som t.o.m. vägrar tro på att så är fallet...

Vakna! Säg ifrån! Agera!

1 kommentar:

Tobias Struck sa...

Även chefen på Interaktiv Säkerhet har telefonledes bekräftat för mig att DN inte vill länka till "invandringskritik". Om min artikel "Skolbränder och lättlurade svenskar", som hade bannats, utbrast han: "Men detta är ju uppenbart främlingsfientligt! Talar vi om samma artikel? Svarthårigt svenskt folk, kollosal invandring?" Jag svarade att invandringen är kolossal, att Sverige tar emot nära 100.000/år, mer invandrare än hela Europa tillsammans. Och det där om "svarthåriga" handlade om att svensken har indoktrinerats av makten till att tro att alla med svart hår är flyktingar, trots att bara 7-13 % kallas flyktingar i Migrationsverkets egen statistik. Då blev han litet osäker. Men efter alla mina telefonsamtal, så är länkarna till mig tillbaka. Dock betvivlar jag inte att gallringen fortskrider i stort.