lördag 28 juni 2008

Barn ska fostras tidigt till hjälplösa offer!

Den politiska korrektheten, det allerstädes närvarande letandet efter orättfärdiga offer att dalta med, och den outtömliga viljan att bli utnyttjad av allt och alla känner som vanligt inga gränser i Sverige.

Ett barn på en svensk skola ville inte bjuda sina mobbare i klassen på sin egen födelsedagsfest, men sådant beteende kunde skolan absolut inte tillåta, och beslagtog därför alla inbjudningskort till festen.

Om någon illvillig person vill skada och utnyttja dig, din egendom eller ditt land, må det vara en parasiterande och/eller illegal invandrare, en allmän kriminell eller en mobbare, så måste dessas rättigheter att ostört göra så försvaras till varje pris, inklusive på bekostnad av de oskyldiga och hederliga offrens hälsa, egendom och psykiska välmående, och detta ska vi minsann lära oss redan från barnsben!

Ännu mer illamående blir man av alla sorgliga idioter som tävlar i att vara mest dumdristigt och blint "snälla" och "moraliska" i kommentarer till artiklarna, på precis samma sätt som vänsterpolitiker gör varje dag som del av sitt hårda arbete att förstöra detta land på alla tänkbara nivåer.

Inte så konstigt dock att folk är indoktrinerade, när det börjas så tidigt och så diktatoriskt med offer- och PK-inpräntningen. Huvudsaken är ju att så många som möjligt växer upp i den bestämda tron att de är offer, som inte annat kan göra än att rösta på Socialdemokraterna, or worse.

Grattis Sverige!

Expressen Aftonbladet Metro SvD

5 kommentarer:

David sa...

Håller med dig...

Anonym sa...

Helt underbart, kunde inte skrivit det bättre själv!

Magnus sa...

Jag tyckte också det var intressant att den enda begränsning man enligt skolan fick göra i inbjudningarna var efter kön. Varför ska just det vara okej?

Anonym sa...

Såg morgonen efter detta hade publicerats i dagstidningarna att t o m BBC World eller CNN hade ett TV- reportage om detta fullkomligt löjeväckande agerande från skolans sida.

Anonym sa...

Första gången jag tittade in på din Blogg. Den är riktigt intressant faktiskt. Men du skulle vinna en del på att ta in några bilder som illustrationer.
Annars full pott för vad du skriver och hoppas du får fler kommentarer