söndag 6 juli 2008

Sverige fortsätter etablera sig som främsta fristaden för terrorister och brottslingar

Inte bara Sveriges egna befolkning, utan nu även länder ute i världen börjar irritera sig ordentligt på Sveriges politikers egna lilla projekt att göra Sverige både till hela världens socialkontor och hela världens främsta fristad för brottslingar och terrorister. Nu senast är det Ryssland som är rejält irriterade på dessa fasoner.

Samtidigt stoppas alla utvisningar till hela länder så fort någon enda person som har skickats tillbaka på något sätt råkar illa ut, oavsett omständigheter eller tid efter tillbakaskickningen. Det måste ju bara vara Sveriges ansvar, och framför allt Sveriges fel, och självklart ska även den tillbakaskickade brottslingens släkt i Sverige kunna stämma staten i denna situation, och få feta skadestånd för att fängelser i hemlandet inte håller samma hotellklass som i Sverige.

Nu kämpar Sverige också stolt med att hela Europa ska införa samma fullständigt sjuka och samhällsförstörande metodik och strategi när det gäller att locka till sig och behålla hela världens värsta brottslingar, terrorister och annat avskum.

Grattis Sverige (och Europa)!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

Inga kommentarer: