måndag 24 november 2008

Den antidemokratiska censuren når nya skrämmande nivåer

Den tyske vänsterpolitikern Lutz Heilmann stämde för en vecka sedan Wikipedia, d.v.s. en stor online-encyklopedi, enbart p.g.a. att de har med information om hans tidigare medlemsskap och aktivitet inom det östtyska STASI.

Att vänsterpolitiker (och islamister) gör fula och hemska saker och sedan försöker dölja dem, det är vi ju alla vana med, men det läskiga är att denna grupp får mer och mer antidemokratiska lagar och mandat på sin sida här i västvärlden, och de utnyttjar dem självklart maximalt:

I och med denna stämning stängdes Wikipedias lokala sida i Tyskland ned direkt. Den verkar nu som tur är vara uppe igen, antagligen enbart p.g.a. den motstämning som de lyckligtvis hade råd att göra, något som mindre aktörer dock absolut inte har!

Men varför stängdes då sidan ner till att börja med? För att ha förmedlat en sanning som redan tidigare har tagits upp i den Tyska dagspressen?

Det införs i Europa fler och fler lagar som används för att förtrycka politiskt oliktänkande, och de missbrukas flitigt och regelbundet av vänstern och islamisterna. Sedan tidigare har vi redan speciallagarna om "hets mot folkgrupp", "hatbrott" och "diskriminering", och man håller nu på global nivå även på att driva igenom restriktioner inom FN, som förbjuder all kritik av Islam! Man kan bara inte tro att det är sant!

Detta är fullständigt sjukt, och vi måste alla sätta ner foten NU om vi inte vill vakna upp i en islamist/kommunistdiktatur en inte alltför avlägsen morgon!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

Inga kommentarer: