söndag 14 december 2008

Vi bloggare med "fel åsikter" kan nu få 3 års fängelse!

Detta är fullständigt hemskt, och ett tecken på den totalt urspårade PK-fascism som råder i Sverige och Europa idag, sprid detta till så många som möjligt!

EU klubbade förra veckan igenom ett "rambeslut", d.v.s. en order om en lag som måste införas i alla EU-länder, där lagen skall vara utformad som följer:


”Hård och effektiv bestraffning med minst ett till tre års fängelse för personer som avsiktligt och offentligt underblåser hat genom att förmedla eller sprida texter, bilder eller annat material, mot en grupp som definieras genom hänvisning till ras, färg, religion, ursprung eller nationellt eller etniskt ursprung.”

Detta är självklart en fullständigt godtycklig formulering, och kommer därmed kunna användas på alla som yttrar någon som helst typ av kritik mot invandring och s.k. "mångkultur", och självklart har även "religion" uttryckligen tagits med i formuleringen, för att kunna stoppa all kritik mot islam och dess målmedvetna kolonisering av Europa. Tryckfriheten (inklusive bloggar) och åsiktsfriheten avskaffas alltså härmed i Europa!


– Jag välkomnar varmt införandet av kraftfulla och effektiva straff för rasism och xenofobi, säger Jacques Barrot, Europeiska kommissionens vice ordförande.

Självklart handlar det om helt andra saker än de ständiga klyschorna och täckmantlarna "rasism" och "xenofobi"...

Agera NU, innan det är HELT försent!

3 kommentarer:

feminix sa...

Man tror inte att det är sant! En mardröm!

Weine Berg sa...

Jag har tagit upp detta på min blogg också. Rena kommunistfasonerna!

Johan-Erik sa...

PK-isterna kanske tillfälligt kan tysta oss bloggare genom denna idiotiska EU-lag, men de kan aldrig ta bort våra åsikter. Vi har rätt till våra åsikter och kan vi inte få uttrycka dem genom webben och våra bloggar så kommer vi finna andra sätt att göra detta på. Tas våra möjligheter med bloggandet bort så kommer vi hitta andra sätt. Kanske de sätten blir ännu värre för PK-isterna än våra bloggar. Det är bara att välja hur de vill ha det. Vill de ha fredliga bloggar eller revolutionära sätt?!