fredag 21 november 2008

Integrationsministern: "Svenskarna och deras språk ska bytas ut"

Integrationsminister Nyamko Sabuni arbetar i dagarna med att anordna en konferens som ska ha målet att komma fram till den bästa lösningen för att "ersätta den gemensamma religionen, kulturen eller språket" i Sverige. Man kan absolut inte tro sina öron, men ja, det är sant, och det är hennes egna ord!

Nu är det alltså inte ens längre en hemlighet vad regeringens egentliga mål är, utan man har nu nått så långt i sitt projekt att man tydligen inte ens tycker det är någon fara att avslöja målet utan omsvep... HERREGUD, SNÄLLA VÄCK MIG NÅGON OCH SÄG ATT DETTA BARA ÄR EN MARDRÖM!?!

Och artikeln blir värre än så:

Konferensen ska tydligen samla ihop "108 svenska organisationer", d.v.s. med stor sannolikhet de vanliga vänsterextremistgrupperingarna, för att sedan, även fortsättningsvis, finansiera dessas verksamhet med skattepengar:

Men tanken är inte att staten ska berätta vad som gäller för organisationerna. Istället vill man uppmuntra och stötta ekonomiskt.

Återigen, SNÄLLA VÄCK MIG NÅGON!!! Detta är ju en fullständig och uppenbar våldtäkt av allt en demokrati står för, på flera olika sätt!?! Det är även ett bevis på att man uppenbarligen har kommit till den gräns att man i PK-fascismens namn kan komma undan med precis vad som helst, utan att ens behöva anstränga sig den minsta lilla gnutta för att ens formulera om det på ett vilseledande sätt, vilket annars tidigare har varit normen.

Andra höjdpunkter från artikeln är:

Alla har rätt att inte få sina mänskliga rättigheter kränkta. Men det finns också mänskliga skyldigheter. En av dem är att se till att ingens mänskliga rättigheter blir kränkta.

Förvänta er alltså att medlemskap i en vänsterextremistisk organisation snart blir en lagstadgad skyldighet för alla medborgare...

När man kräver hårdare tag mot gängbrottslighet finns risken för att vi kränker individer

och:

Men än värre kränkningar ser vi just nu i EU framför allt när det kommer båtar med flyktingar från Nordafrika.

May god have mercy on our souls... :-(

Vakna! Säg ifrån! Agera!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, vad ska man säga? Det är Danmark nästa som gäller... om inte valet 2010 kan göra en STOR skillnad. Men vill verkligen "inte se-höra-lyssna" Svenne höra på vad som håller på att hända? Nä, jag tror tyvärr inte det. Sisten tar med sig flaggan!