fredag 30 januari 2009

Ja VAD kan det bero på?!?

Barnmisshandeln i Sverige har börjat öka stadigt på senare tid. I det tidigare så lugna Kiruna brinner både skolor och ungdomar knivmördar varandra.

Ja VAD kan det bero på??? Suck...

I länder som nyligen har fått muslimsk styre förpestas alla grannar och t.o.m. hela världshandeln, ifall den bara på något sätt kommer i närheten av landet.

Men näääääää, det GÅR bara inte att skönja ett samband här, eller vad säger du Mona?

Till råga på allt så har nu islamistbloggar (t.ex. "Islamska Dagbladet") börjat koordinera sina vålds- och vandaldåd med egna propagandabloggningar om att islamskt styre och sharia-lagar i Sverige skulle lösa alla dessa problem (se t.ex. artikeln om Kiruna-branden ovan, jag bara vägrar länka direkt till sådant avskum), som ett ytterligare steg i islamiseringsprocessen av Sverige och Europa, fullständigt vidrigt!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det viktigaste Sverigevänliga personer kan göra är:
se till att dina skattepengar varjefall under en period går till den kommun som för en Sverigevänlig politik. hur kan man göra det? önskar mer och bättre förslag än att : 1.folkbokföra sig i annan kommun exempelvis Vellinge eller Lekeberg (en kommun som bröt sig ur och bildade egen liten kommun när Örebro började locka till sig och försörjde hela Världens kriminella.)
2: kan man skaffa postbox i en Sverigevänligkommun så dina skattepengar inte går till att försörja bedragare och Quislingpolitiker.
att protestera hjälper inte mycket men brist på pengar får indoktrinerade personer att förstå.

Beviset på detta är finanskrisen nu har quislingpolitiker mindre skattepengar och därmed svårare att dölja sin galna politikstrategi.
om främlingarna får mindre bidrag beskänner de sin rätta färg och begår mer bedrägerier och brott. samtidigt får Svenska fotfolket som betalar känna på ännu mer besparingar. enklaste sättet att stoppa tokpolitiken är att strypa alla skatteinbetalningar en tid nu när finnanskrisen kommer ge effekt under slutet av 2009. då rasar tokpolitiken ihop totalt och ett nytt Sverige kan byggas upp med ärliga hederliga Sverigevänliga politiker. detta kunde ske snappt under 2009 och 2010. invandrings och EU vansinnet kostar minst 500 Miljarder om året. så en snabb tvärnit innan finanskrisen är över kan hjälpa de som kämpar för ett Bevarat Sverige.

att göra: stoppa pk-fulmedia! 1: alla skaffar snabbt bredband och streamar ner tv program då slipper ni tv avgift och Sverigfientliga SVT och SR får läggas ner och byggs upp efter valet 2010.
2: säg upp alla tidningsprenumerationer det man behöver veta för att hänga med kan höras (med en nypa Sverigevänlig nypa salt)under 15 min på dagenseko P1 16.45 repris 18.45 eller på webben. övrigt i tdingar är bara nonsens. skaffa tidning efter valet 2010 då kanske Sverigevänliga tidningar kan startas upp

ge fler förslag på att inte betala in skattepengar till quislingstyrda staten ju mindre pengar ju tidigare sker katastofen och då kan Sverigevänliga ta över återuppbyggandet av vårt fosterland och Svenska fotfolket återfår en trygg och bra livssituation.

om ingen gör nåt får alla det som uteliggarna i stockholm skillnaden blir att man får sälja tidningen med annan rubrik- “Situation Sverige”

enlast och effektivast är att INTE försörja dom som sabbar för dig