måndag 19 januari 2009

Svensk domstol befäster återigen: Hatbrottslagen får enbart användas för att straffa svenskar

Precis som i det tidigare horribla exemplet på svensk domstols arrogans och förakt mot svenskar, och vurmande av invandrade brottslingar, så har det åter igen mer än tydligt visat sig att "hatbrottslagen" enbart är till för att straffa svenskar, och omöjligen kan appliceras på invandrade våldsmän och brottslingar hur uppenbart deras brott än passar in på brottsrubriceringen. Detta dessutom ÄVEN när det inte bara handlar om rena hatbrott mot svenskar, vilket är illa nog, utan även mot homosexuella och andra minoritetsgrupper som (enligt den officiella historien) var de huvudsakligen tilltänkta när lagen stiftades.

Förra gången ett sådant uppenbart fall av det svenska rättssamhällets kollaps uppmärksammades (självklart inte av fulmedia dock) så var det ett knivmordförsök på ett svenskt homosexuellt par i Tantolunden, utfört av araber, där gärningsmännen samtidigt som de helt oprovocerat sticker kniven i den ena mannen skriker "alla svenskar är bögar!". Hatbrott kom i detta fall över huvud taget aldrig ens på tal under rättegången, trots att precis detta händelseförlopp, vilket uppenbart indikerar både hatbrott mot svenskar och mot homosexuella, tydligt framgick i domstolshandlingarna.

I det nya fallet är det två muslimska män som oprovocerat har givit sig på och kallblodigt mördat en svensk homosexuell man. Aloysius har mycket intressant information om brottet, och den fars som dess rättegång har utgjort. Extremt sorglig men ack så viktig läsning!

Vakna! Säg ifån! Agera!

Läs även om ursprungsnyheten här, här och här.

Inga kommentarer: