fredag 23 oktober 2009

En röst på NÅGOT annat parti än SD är nu en röst på fri invandring

Nu har det som vi alla väntat på kommit fram. Politikerna tänker inte sky några medel för att mot Svenska folkets vilja få fortsätta med sin huvudlösa "invandringspolitik", vilken kan sammanfattas i tre ord: "Alla får stanna".

Nu börjar det bli uppenbart att Miljöpartiet kommer användas som en säkerhet som kan flyttas fritt mellan blocken för att vara säker på att inget ska få störa massinvandringen och islamiseringen. Alliansen säger nu öppet att man avser samarbeta med Miljöpartiet om SD blir vågmästare. Och som vi vet sedan tidigare vill Miljöpartiet ha fri invandring, och har dessutom utpressat tidigare regeringar att genomföra s.k. "amnestier" för alla gömda illegala invandrare, d.v.s. regelrätt fri invandring och uppmuntrande av brott, annars hotar de bara att sätta sig i total opposition till sina "allierade".

Grattis Sverige!

Redan idag är det omöjligt för brandmän och ambulanspersonal att vistas i många invandrarområden i Sverige, och nu senast blir även poliser helt oprovocerat angripna, beskjutna och utdrivna ur dessa områden (självklart bara av "ett litet undantag på bara 60 personer", som det heter i tidningarna...). Har vi inte fått nog nu?

Detta ökar ytterligare nödvändigheten av att SD blir större än Miljöpartiet i nästa val, annars är Sverige ett minne blott!

Lyckligtvis är detta inte alls varken omöjligt eller osannolikt, då Miljöpartiet ligger runt 7-8% (7,6% i senaste SIFO), vilket SD antagligen ligger över redan idag (5,9% i senaste undersökningarna, och som vanligt är mörkertalet stort då många inte vågar säga till undersökningsbolagen eller någon annan att de tänker rösta på SD, p.g.a. den massiva förföljelsen och smutskastningen av dessa åsikter). Så, nu blir din röst på SD ÄNNU MERA värd, kom ihåg det!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet :-)

feminix sa...

Mycket bra! Håller helt med! Det är allvar!

Robin Shadowes sa...

Vill minnas att det varit exempel på att irakiska kristna har blivit utvisade och liknande. Så man borde väl snarare lägga till ett h i parollen så att den istället lyder: allah får stanna.

Hopper är dels att trots alla pk's konspirationer så får Sd fler medlemmar och som det ser ut nu tio månader innan valet är att Kd och C kommer åka ur. Dessutom är varken Fp eller Mp direkt några stora partier heller.

Det är väl den ljusa sidan. Den mörka är att dom kommer göra allt för att inte Sd kommer in. Det har fuskats i tidigare val och det kommer säkerligen fuskas igen. Häromdagen var det ju något snille som undrade om man inte kunde använda Genéve-konventionen för att förbjuda Sd. Vi får nog vara beredda på att dom verkligen kommer göra ett försök åtmintone att göra just det.

Erik sa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro allvarligt talat. Politikerna verkar inte förstå vad de håller på med. Tar de inte och tacklar problemen nu kommer framtiden bli vidöppen för den verkliga extremhögern. Ibland kan jag inte låta bli att undra ifall det inte är den egentliga avsikten. Reinfeldt är en totalt historielös idiot.