fredag 23 oktober 2009

Alliansen: "Oavsett vad svenska folket tycker tänker vi fortsätta massinvandringen"

De stora partierna i alliansen går nu ut och säger att om SD blir vågmästare kommer de strunta i alla andra politiska frågor på höger/vänster-skalan om det är vad som krävs för att ostört kunna fortsätta med massinvandringen. Ett samarbete med Miljöpartiet blir det nämligen då, varpå vi kan förvänta oss både ökad invandring, islamisering och "amnestier" för alla illagala invandrare vartannat år, d.v.s. i praktiken fri invandring. Grattis Sverige!

Detta ökar ytterligare nödvändigheten av att SD blir större än Miljöpartiet i nästa val, annars är Sverige ett minne blott!

Lyckligtvis är detta inte alls varken omöjligt eller osannolikt, då Miljöpartiet ligger runt 7-8% (7,6% i senaste SIFO), vilket SD antagligen ligger över redan idag (5,9% i senaste undersökningarna, och som vanligt är mörkertalet stort då många inte vågar säga till undersökningsbolagen eller någon annan att de tänker rösta på SD, p.g.a. den massiva förföljelsen och smutskastningen av dessa åsikter). Så, nu blir din röst på SD ÄNNU MERA värd, kom ihåg det!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du?

Inga kommentarer: