tisdag 20 oktober 2009

Haha, se när Maud Olofsson blir TOTALT ÄGD i debatten med Jimmy Åkesson!

Oh my god, inte ens den mest världsfrånvända sosse (eller Centerpartist för den delen) skulle kunna hävda att Maud Olofsson fick en enda poäng till sin fördel i denna debatt. Bra jobbat Jimmy Åkesson, ärligt, korrekt och rättframt, utan att lockas in i barnsligheter eller ens tendenser till oseriösa uttalanden av Mauds sandlådeargument!

Mauds främsta "argument" är som sagt att Sverige ändå inte har någon kultur värd att bevara, och att hon därför gladeligen skulle ge bort landet till muslimer och deras "kultur" om hon fick bestämma... Man bli MÖRKRÄDD är allt jag kan säga... :-(

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du?

1 kommentar:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Mååd är en av tre partiledare som jag mycket väl kan tänka mig redan har konverterat. Hon försvarar islam in absurdum, undviker Aldebe-frågan, kort sagt hon agerar och resonerar precis som en muslim. Enda anledningen att varken hon eller dom andra har kommit ut ur garderoben är dels för att inte skrämma bort dom gamla kärnväljarna men också för att man vill ha den muslimska makten stadigt förankrad innan man gör så.