måndag 23 november 2009

Svenska kyrkan: Om man är sjuk och bor i ett U-land ELLER inte har råd med vård i ett I-land, ska Sverige betala!

Svenska kyrkan fortsätter jobba hårt tillsammans med den verklighetsfrånvända vänstern (vilken tyvärr uppenbarligen mer eller mindre innefattar alla riksdagspartier när det gäller invandringsfrågan idag) för att officiellt befästa Sveriges roll som världens socialbyrå.

I sitt senaste utspel kräver kyrkan att alla som kommer hit från ett land eller en stad där det antingen inte finns bra vård att tillgå för deras sjukdom (d.v.s. om de antingen bor i ett U-land, eller bara ute på vischan i ett halv-U-land), eller om de inte bara har råd att betala för sin vård enligt de regler som finns i deras hemland (d.v.s. de kan t.o.m. bo i ett I-land, som bara inte råkar vara lika kommunistiskt som Sverige) ska garanteras gratis vård i Sverige, bekostad av de Svenska skattebetalarna!

Man tror FAN inte att det är sant!?! Hur naiv och dum i huvudet kan man vara?!?

Redan tidigare har ju flera Svenska kommuner infört detta, med gratis skattefinansierad vård till invandrare som inte ens ska behöva identifiera sig (för att detta är "kränkande för integritetet" ni vet), men nu vill man alltså även lagstadga detta på nationell nivå i Sverige!

Var i helvete tror dessa idioter att pengarna kommer ifrån? Exakt vad tror de kommer hända när folk över hela världen får höra att man alltid kan få gratis vård i Sverige, allt som behövs är priset på en flygbiljett (enkel resa)? Som om Sverige inte redan idag fokuserat satsar på att få hit världens brottslingar, sjuka, analfabeter, terrorister, islamister, så kommer vi alltså nu också börja få hit alla som omedelbart vid ankomst kräver de allra dyraste medicinska behandlingarna!?! De få ärliga svenskar som finns kvar kommer samtidigt fullständigt skattas ihjäl, och mer eller mindre bli slavarbetare som driver denna globala socialbyrå.

Det är bara inte sant, vilken typ av infantila idioter är det egentligen som får sitta och bestämma i Sverige idag?

Varför tror ni att svensk sjukvård ständigt går med allt större underskott, samtidigt som den blir allt effektivare (flera undersökningar har behandlat detta "mysterium")? Kräv siffror på vad invandringen kostar, i ALLA avseenden, NU!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du? Sverigedemokraterna är uppenbarligen det enda parti som fortfarande har kvar någon som helst verklighetsförankring idag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med 100%! Visserligen kan för stort alkoholintag betyda bekymmer, men där religionen gått in bryter uppenbart ett verkligt vansinne ut! Det är ju så här att de kristna tokarna som känns igen genom den stank av godhet som står omkring dem, ifråga om islams anhängare inbillar sig att de kommer slippa svärdet - om vi släpper det så långt! De tror att godhet intill döden också berättigar till en bra plats i det jordsliga livet, men det här handlar om mer och allvarligare saker än att knäfalla så ofta i bön att man får skavsår på knäna! Samma inställning har ju landets galne ärkebiskop som anser att det är dags att släppa in alla som i andra länder far illa, lever under ospecifickt hot pga av sin tros och menade säkert i första hand kristna, men förbisåg att antalet muslimer är i ständigt växande... Sedan tror ju de här religiösa tomtarna att alla oavsett religion kan leva i fred och respekt vid sidan av varandra och utöver att det gör mig både spyfärdig och förbannad, undrar man ju över begåvningen? Hur är det ställt under fontanellen helt enkelt?
/Il Padre

Demokratibloggen sa...

SVERIGE ÄR OCKUPERAT!

Se dessa videor och även du blir övertygad, om du inte redan är det!

Sprid den här länken till så många som möjligt.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13152868