onsdag 25 november 2009

Import av arbetslöshet, en otroligt lukrativ idé!

En politisk organisation som vi låter förbli onämnd vid namn driver just nu en stor reklamkampanj, dör de bl.a. på sajter som Newsmill med gigantiska siffror räknar upp till 100.000, och säger att detta är antalet nya arbetslösa som Sverige kommer få i år.

Gissa hur många invandrare Sverige har tagit in per år de senaste åren? Jo, nämligen nästintill exakt 100.000!

Detta kombinerat med statistik över hur många invandrare som får jobb under första året (mindre än 10%) ger alltså den enkla slutsatsen att nästan hela Sveriges tillskott av arbetslöshet består av invandrare (vilka i dagsläget till väldigt stor del är analfabeter från Irak, Somalia och Afghanistan, som aldrig kommer kunna utföra ett vettigt arbete i Sverige i hela sitt liv).

Detta är ju helt sjukt!

Som om detta inte vore nog så utnyttjar vänstern dessutom detta både för att smutskasta regeringen med beskyllningar om ökad arbetslöshet, plus att invandrarna till 90% röstar på vänstern (under löfte om ännu mer bidrag finansierade av svenska skattepengar såklart), d.v.s. det är rena importerade röster, på det svenska folkets bekostnad.

Har du också fått nog snart?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du?

Sverigedemokraterna är uppenbarligen det enda parti som fortfarande har kvar någon som helst verklighetsförankring eller tanke på det svenska folket idag!

1 kommentar:

Ann-Marie sa...

Detta har försigått nu i flera år, för att inte tala om decennier. Äntligen börjar folk få upp ögonen på eländet. Dax att rösta "rätt" nästa gång!