onsdag 2 december 2009

Newsmills fortsatta kamp mot demokrati och för islamisering, eeh, jag menar "nya arbetsrutiner"...

Newsmill fortsätter att varken förneka sig själva eller sina tidigare nämnda "nya arbetsrutiner", och kämpar hårt för att nå sitt nya mål som "lilla Aftonbladet", både vad gäller svenskhatande vänsterartiklar och censur av alla åsikter i kommentarer utom de som antingen är i linje med artiklarna eller kan anses som relativt "ofarliga".

Det senaste tilltaget är en artikelserie som de kallar "Newsmills adventskalender", där målet till synes är att publicera en svenskhatande artikel varje dag fram till jul. Kommentarerna är dessutom extra hårt modererade för dessa artiklar (mer om detta här), för att som julbonus föra svenska folket bakom ljuset ännu mer än vanligt vad gäller det egentliga opinionsläget om dessa frågor.

De artiklar som hittills har publicerats i denna kalender, som av många förövrigt redan har börjar kallas "Newsmills islamiseringskalender" är följande:

1.
"Vi måste sansa oss i kampen mot Sverigedemokraterna" av Cecilia Gyllenhammar:
Denna artikel uttrycker explicit och djupt förakt för folket i demokratier för att de tycker "fel" (d.v.s. har andra åsikter om vissa saker än politiker-, media- och kultureliten). Det svenska folkets kallas i artikeln också för en "majoritetsmobb" och det förespråkas kort därefter elitistisk diktatur, nu när en allt större del av folket börjar tycka "fel" enligt kulturskribenterna och vänsterextremisterna. Helt sjukt!

2.
"Vi kosmopoliter är normen nu" av Kinga Sandén
I denna artikel myntas bl.a. följande nya slagkraftiga uttryck, vilka vi säkerligen lär återfinna i vänsterblockets valpropaganda nästa år:

"Den nya större svenskheten":
Konceptet och den alltmer etablerade självklarheten att Sverige är hela världens socialbyrå, och att det svenska folket är de självklara finansiärerna av detta.

"De som inte förstår dagens Sverige":
Alla som har någon som helst invändning mot "den nya större svenskheten", eller gud förbjude, försöker lyfta fram några sakliga argument mot denna.

I artikeln tas det även för självklart att Sverige inte längre är svenskt eller kan göras anspråk på av svenskarna, och Kinga har till och med mage att säga att det nu är invandrarna som är "verklighetens folk" snarare än svenskarna...

Som "bevis" för allt detta nämns kort att det minsann finns folk som uppskattar sina utländska arbetskamrater, och/eller blir kära i människor av utländsk härkomst, och därmed sägs det vara självklart att Sverige tillhör dessa människor lika mycket som alla andra, och att ingen har rätt att kalla sig mer svensk än dessa. Ungefär den logik som man är van med och kan förvänta sig av dessa människor alltså, fattades bara lite Zlatan och kebab för att göra motiveringen komplett...


Har du också fått nog snart?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du?

Sverigedemokraterna är uppenbarligen det enda parti som fortfarande har kvar någon som helst verklighetsförankring eller tanke på det svenska folket idag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vår röst på SD i riksdagsvalet är helt nödvändig. Anledningen är den uppenbara risk för att vårt samhälle förändras i grunden för evigt på grund av islamisternas Koranstyrda agenda för muslimer och "otrogna" (ej rättrogna muslimer, agnostiker, humanister, alla andra religioner), vilket är uppenbart för den som väljer att söka och våga se sanningen (verkligheten).

Sannolikt även, och särskilt angeläget i ingrodda sossekommuner med lokalt pampvälde.

När det gäller landstingen är det svårare för mig att personligen kunna bedöma, men vi kanske hittar rätt om vi tänker på att det parti som bäst inser att landstingens uppgift är att BEDRIVA SJUKVÅRD och inget gör naturligtvis störst nytta för oss som vårdtagare.


En religion med ständiga krav på att också i Sverige (ex. riksdagsmannen Aldebe (C) implementeras i staten som en lag som hotar svensk grundlag, för att i detalj styra människors liv i vardagen, kan varken jag eller andra kloka människor aldrig acceptera för egen del eller för vära barns och barnbarns framtid! Jösses, mänskligheten är på väg i ett alltmer teknokratiskt samhälle med styrning av vetenskaper och beprövad erfarenhet mot milleniumskiftet till år 3000! Bara galningar som vill ha livsregler från 700-talets sagovärld!

Av samma anledning kan jag inte heller acceptera intoleransen hos någon - varken muslimer, Sverigedemokrater eller andra - mot s.k HBT-personer! Först och främst för att jag har ett intelligent och mycket älskat barn som tillhör gruppen och liksom många andra ur den, har oerhört mycket utvecklande på olika nivåer och i olika sammanhang att ge det här landet på olika sätt och vis. I Saudi riskeras dekapitering. I Sverige skall alla demokratiska personer vara värda lika mycket också i verkligheten! Det är verkliga hot som ska uppmärksamma, inte inbilolade, i realiten värdefulla tillgångar lika mycket värda som någon av oss.


Sverigedemokraterna är för mig inget färdigt parti. Man måste hyfsa till i partiprogrammet och medlemsförteckningen.

Det är absolut nödvändigt ha ambitionen att lyfta bort sånt material och sådana individer som inte har med demokrati att göra. Erfarenheterna från två världskrig och kunskaper om vad ett modernt samhälle kräver för att överleva och utvecklas, måste utan inskränkning vara två klart lysande ledstjärnor.

TÄNK PÅ ATT om Sverigedemokraterna blir ett STARKT VÅGMÄSTARPARTI kommer det hjälpa de stackars politiskt korrekta, efter valet kvarvarande riksdagspartierna.att våga lossa tungans band ifråga om flyktingpolitiken och mycket annat.

Anonym sa...

Låt oss ge eliterna i Sverige samma chock som de scweiziska eliterna fick i söndags.