torsdag 25 februari 2010

Paulina Danielsson - Jag älskar dig!

Sveriges tredje största blogg räknat i besökare, unga, snygga Paulina Danielsson (eller "Paow" som hon kallas) som följs av en otrolig mängd ungdomar, skrev förra veckan ett blogginlägg där hon var modig nog att säga det som alla redan tänker angående Sveriges sjuka invandringspolitik.

Efter detta har hon självklart blivit påhoppad av horder av vänsterextremister och bidragsparasiterande invandrare som är rädda att bli av med sitt gratis uppehälle betalt av svenskar, om sanningen skulle komma ut till de blåögda svenskarna.

Idag skrev Paulina ytterligare ett svar till alla dessa odemokratiska idioter som har hoppat på henne, där hon är ÄNNU modigare, och ÄNNU mer säger det som alla tänker, d.v.s. att det bara är fullständigt skitsnack att Sverigedemokraterna skulle vara några rasister, och hon uppmanar till och med alla att rösta på SD, om de vill att Sverige någonsin ska bli bra igen! Dessutom rekommenderar hon den utmärkta bloggen Politiskt Inkorrekt, som är ett utmärkt sätt att få del av den information om invandringen och andra "förbjudna ämnen" som svensk media dagligen undanhåller för svenskarna!


Stormtrupperna från SSU och övriga Hamas-ungdomsförbund från Sveriges Förenade Arab-förorter har redan börjat angripa henne i kommentarsfältet, så nu är vi alla VERKLIGEN skyldiga henne att gå in och försvara henne så bra vi bara kan i det senaste inläggets kommentarsfält, det är en order, gör det NU!

Skriv att hon är modig, skriv att hon är snygg, skriv att ni och era vänner också kommer rösta på SD, och alla andra typer av komplimanger som hon kan tänkas uppskatta, som ni kan stå för, och som visar AFA-idioterna i kommentarfältet vad det svenska folket egentligen tycker, hur mycket än odemkratiska gammelmedia försöker mörka det!

Och återigen: Paulina Danielsson, jag älskar dig! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är inte ensam=) Vacker klok och modig, en sån tjej vill jag ha=)