lördag 6 februari 2010

Turkisk polis omfamnar också mångkulturen och islam!

Precis på samma sätt som Mona Sahlin kämpar för att få det i Sverige, med sina inkvoterade muslimer till polishögskolan, så omfamnar även turkisk polis mångkulturen och dess underbara följder, kan vi läsa om i tidningarna idag!

Den unga flickan som hedersmördades härom veckan i Turkiet har nu funnits försöka kontakta polisen flera gånger innan hon mördades av sig egen far. Polisen vägrade dock hjälpa henne. Kanske hjälpte de istället till att hedersmörda henne? Muslimer sätter ju trots allt sharia-lagen före alla andra lagar, vilket vi snart kommer få se i Sverige också med Mona Sahlins inkvoterade sharia-poliser. Kanske kommer antalet avskrivna hedermord plötsligt mångdubblas, och Mona kommer stå och skryta över hur bra det är med en mångkulturell poliskår - medan alla vet att det bara är dessa poliser som har varit med och utfört och mörka hedersmorden istället...

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet i september har ni er sista chans att rädda Sverige, använd den!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Turkiet som fullvärdig medlem i EU? Nej tack lika tydligt som att DET ÄR NOG NU med muslimer i EU och Sverige och som tillämpar den sk hederskulturen och religiöst dravel! Många svåra missgärningar har naturligtvis begåtts med andra religiösa förtecken, t ex katolska prästers sexuella övergrepp mot barn, men vad är det för slags människor som med den kunskap vi har idag, faktiskt tillber en profet som ägnade sig åt BARNGIFTE? Vilket dessvärre verkar fortgå när föräldrar ger sina barn till gamla gubbar? -- Sådana avskyvärda hemskheter kan inget civiliserat land tolerera och att begrava sitt eget barn LEVANDE övergår naturligtvis mänskligt förstånd!!! Europa har redan fått mer i båten än vad som enkelt kan tas hand om och kommer nationerna inte gemensamt officiellt bestämma sig för en annan tingens ordning utan politisk korrekthet, kommer det snabbt gå riktigt illa för särskilt länder som Franrike, Storbritannien och Tyskland, men även för lilla Sverige! Ju längre vi dröjer med "att stämma i bäcken", desto mer kritik kommer våra länder dra på sig från människorättsorganistioner och islams företrädare för åtgärder som slutligen riskera bli riktigt odemokratiska och förnedrande för ett rättssamhälle om absolut erforderliga förändringar dröjer. Uteblir de innebär det slutet för demokratin och västerländskt sätt att leva... AVBRYT ISLAMISERINGEN! Om så krävs, hårt och skoningslöst.

Anonym sa...

Det här fallet visar tyfligt varför Turkiet inte är moget för att bli medlem i EU. Vad gäller kvinnors rättigheter är Turkiet fortfarande på samma nivå som övriga muslimska länder.