tisdag 9 februari 2010

Gökungar och trojanska hästar

När ska det anses bevisat att folk från en viss religion aldrig någonsin kommer gå att lita på, och att en stor del av dem bara är trojanska hästar och gökungar i det västerländska samhället?

Det har nu kommit fram att det var en Afghansk polis, d.v.s. de som den västerländska styrkan samarbetar med, som helt plötsligt drog fram en pistol och sköt de två svenska soldaterna till döds från 10 meters håll, mitt i en vänskaplig konversation med dem, och svenskarna därför t.o.m. hade tagit av sig hjälm och annan skyddsutrustning!

Härom dagen kom det fram att den 16-åriga flickan i Turkiet som hedersmördades försökte få hjälp av polisen tre gånger innan hon slutligen mördades, men att de muslimska polismännen vägrade göra något alls, hon hade ju trots allt brutit mot sharia-lagen!

Får några månader sedan sköt officerare Malik Hassan på Fort Hood i USA helt plötsligt ihjäl otaliga obeväpnade soldater på den egna militärbaser där han jobbade som anställd i den amerikanska armén.

Börjar vi se ett mönster? Är det folk från några andra religioner som håller på på detta sätt?

Samtidigt pågår Mona Sahlins projekt att kvotera i muslimska poliser i Sverige för fullt. Vad det kommer få för konsekvenser i framtiden kan ni ju själva få räkna ut... Dags att lära sig sharia-lagarna och vara väldigt noga med att inte bryta mot dem är allt jag säger.

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet i september har ni er sista chans att rädda Sverige, använd den!

SvD SvD DN DN Expressen

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra inlägg!

Ja, varför är det så svårt för vänstermedierna att komma ut med att han inte bara var utklädd, utan faktiskt var en polis?

Jo, därför att det visar att förtroende dödar.