onsdag 31 mars 2010

Svenska muslimer kräver att få våldta svennehoror för att bevara sin kultur

Rubriken på detta inlägg kommer ni med stor sannolikhet få se i en svensk dagstidning inom en inte alltför avlägsen framtid. Åtminstone om den fullständigt sjuka samhällsutveckligen vi har idag fortsätter, och Sydafrika är uppenbarligen redan där!

I Sydafrika kräver nu de så i Sverige hyllade svarta "frihetskämparna" i partiet ANC att offentligt få sjunga sånger som uppmanar till mord på vita (samtidigt som oskyldiga vita på daglig basis mördas för sin hudfärg i landet).

De som har något att invända mot detta anklagas för att begå "ett allvarligt försök att utradera historien", och säger därtill att "att radera vår historia via domstolarna vore allvarligt för landet". Så otroligt fint politiskt korrekt formulerat va, det är ju nästan så att man skulle tro att det är taget direkt från Aftonbladet eller SVT, i något av deras dagliga försök att rättfärdiga invandrarnas vidrigheter i Sverige med dylikt PK-dravel.

Gud nåde svenskarna när muslimerna i Sverige börjar kräva att "få bevara sin historia och sitt kulturarv" på motsvarande sätt, då blir det inte många svenskar kvar som inte snabbt blir våldtagna, rånade och knivmördade, samtidigt som svensk media står och hejar på över det trevliga "mångkulturella historiebevarandet".

Apropå Sydafrika förresten, varför hör vi inga mångkulturgalningar prisa de vita invandrarna som har "byggt upp landet åt Sydafrikanerna"? Till skillnad från Sverige så är det ju till och med i högsta grad sant att de vita invandrarna där har byggt upp det gudsförgätna djungelskithål som de en gång hittade, till den mest moderna, framgångsrika och "mångkulturella" demokratin i hela Afrika! Och kom inte och säg att dessa kolonisatörer var mindre välkomna än vad dagens kolonisatörer av Europa är hos merparten av befolkningen! Värt att tänka på, va?

De av er som inte röstar på SD i det kommande valet är i högsta grad medskyldiga till muslimernas framtida "bevarande av sin historia" i Sverige, genom våldtäkter av era döttrar och mord av era söner, kom ihåg det!

2 kommentarer:

Dawit sa...

Bevarande av historia: Det som de flesta inte känner till är att de svarta som kallar sig sydafrikaner kom till Sydafrika långt efter de vita. De vita var dock inte först. För 700 år sedan kom Hottentotterna (Khoi Khoi). De jagade bort Bushmännen och bosatte sig vid kusten. Sen kom de vita. Hottentotterna blev sedan utsatta för ett folkmord då Zulu-folket invandrade norrifrån. Zulu-folket mördade i princip varenda Khoi-Khoi.

Anonym sa...

Barnknullarreligionen MÅSTE stoppas!