måndag 29 mars 2010

Sköna nya muslimska värld...

Muslimerna fortsätter sin upptrappning av infiltrering och självmordsattacker mot den civiliserade delen av världen, som de bit för bit nästlar in sig själva och sitt muslimska gift i, nu senast i Moskva.

I Grekland spränger de också ihjäl folk, senast idag, och där blir bombdåd från "militanta vänstergrupper" (d.v.s. motsvarande AFA och andra islamistiska organisationer i Sverige) allt vanligare enligt artikeln om dagens dåd.

I Sverige har de muslimska klantskallarna hittills enbart lyckats spränga sina egna bombtillverkningsutrymmen i källarmoskéerna i Malmö (senast idag), men snart lyckas även de värva någon muslim som inte är alltför inavlad av kusingiften, och faktiskt lyckas spränga oskyldiga svenska också, det är bara en tidsfråga...

Västvärlden måste sätta stopp för detta NU, innan det är ALLDELES för sent!

I Sverige är det första steget att rösta för ett parti som inte mörkar och förljuger allt som har med invandringsproblem och muslimernas agenda att göra.

Om du inte lägger din röst på SD i det kommande riksdagsvalet så är DU medansvarig för de kommande muslimska bombdåden i Sverige, kom ihåg det!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

SvD SvD SvD SvD SvD DN DN Expr Expr Expr Expr Expr Expr AB AB AB AB AB AB AB

1 kommentar:

Anonym sa...

SD,självklart!