fredag 9 april 2010

Invasionen av västvärlden pressar även Australien till bristningsgränsen

Precis som i alla andra länder i västvärlden pågår invasionen av analfabeta muslimer för fullt i Australien, som inte ens hinner bygga mottagningsfaciliteter i tillräckligt snabb takt, allt medan vänstern som vanligt klagar på hur hemskt det är att dessa mottagningsfaciliteter inte håller jämn klass med landets femstjärniga lyxhotell.

Människosmugglare lastar av en aldrig sinande ström av framtida socialfall, våldtäktsmän och mördare på den lilla Julön, och precis som i resten av västvärlden utnyttjas vår civilisations godtrohet, empati och politiska korrekthet för att den (hittills) oblodiga invasionen ska kunna fortsätta dag ut och dag in.

Nu försöker dock Australien säga ifrån mot dessa parasiter och erövrare, men man kan ju tyvärr starkt misstänka att de kommer köra på samma nit som alla andra västländer när det som vanligt visar sig att erövrarnas hemländer plötsligt "vägrar ta emot" dem när de försöker skickas tillbaka.

Därmed har erövrarna kommit på den ultimata taktiken för att erövra och förinta västvärlden inifrån. Hur svårt är det att förstå att detta ALDRIG kommer kunna ändras förrän man börjar behandla båtlasterna med erövrare på precis det sätt de förtjänar, d.v.s. som fientliga landstigningsfarkoster som olovligt tränger sig in på en suverän stats territorialvatten, d.v.s. genom att först ordentligt varna dem, och sedan öppna ovillkorlig eld om de ändå fortsätter. De som ändå lyckas ta sig i land kan man vara nådig mot, och släppa tillbaka på flottar precis utanför gränsen till deras hemlands territorialvatten, och meddela landet i fråga om att så är gjort. Om de då fortfarande "vägrar ta emot" dem så är det knappast vårt problem längre.

Är västvärlden verkligen så patetiskt naiv att den hellre låter sig invaderas och i plågsamt takt förintas inifrån, än ger upp den politiska korrektheten? Jag börjar tyvärr bli rädd för det baserat på vad man läser i tidningarna varje dag...

I valet 2010 har DU möjlighet att påverka hur Sverige behandlar dessa erövrare och parasiter. För dig och dina barns skull är det verkligen på tiden att du utnyttjar denna möjlighet, innan det är HELT försent!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med i allt du skriver.
Jag tror även de muslimerna/islamisterna har en taktik att skicka våldtäktsmän, rånare etc till Väst för att destabilisera Väst. Därefter får västvärlden "hjälp" av shariadomstolar för att hålla kriminaliteten nere.
Se på Somalia.
Erik Jonsson