lördag 10 april 2010

SVT anklagar Sverigedemokraterna för häxkonst för att flytta fokus från den muslimske pensionärsmördaren i Landskrona

Svensk media har som bekant under de senaste dagarna snubblat över varandra för att flytta fokus från det obekvämt uppenbara exemplet med den muslimske pensionärsmördaren i Landskrona.

I början försökte man med det vanliga tricket att få det att låta som att det egentligen var mest synd om invandrarbrottslingen, snarare än om mordoffret och hennes anhöriga. Tyvärr så var det alltför många svenskar som inte gick på den finten denna gång, utan snarare blev förbannade när de för en gångs skull lyckades se igenom medias ständiga lögner och indoktrinering när det gäller muslimska invandrare och deras vidriga brottsdåd.

Då försökte media istället med sitt andra paradnummer, d.v.s. att hoppa på och smutskasta Sverigedemokraterna, trots att det är precis denna typ av samhällssituation som de ständigt varnar för och försöker stoppa.

Idag nådde det hela ännu mer komiska höjder, när SVT i ett inslag försökte göra en stor affär av att SD:s Landskronapolitiker Carina Herrstedt hade skrivit på sin blogg direkt efter dådet att hon hade slagit vad med sina vänner om att gärningsmannen var en "kulturberikare". Detta visade sig ju snart vara helt korrekt, precis som väntat, men ändå är det enda som media skriker om att en SD-politiker vågade göra en sådan korrekt gissning.

Man startar alltså ett mediadrev för att hon gissade rätt, vilket man ju enbart kan tolka som att det är fult att kunna spå framtiden så bra. Måste vara häxkonst inblandat där va, som helt utan andra argument eller resonemang kan fördömas...?

Men om man nu från PK-håll vill påstå att det hon gissade var väldigt osannolikt, så var det väl snarare än stor bedrift att kunna pricka in en sådan osannolikt gissning om gärningsmannens ursprung? Ett parti med medlemmar som är så bra på att spå framtiden borde väl vara utmärkta ledare av landet, snarare än att brännas på bål i påhittade häxprocesser?

Och om man annars INTE menar att det var en särskild osannolik gissning, borde man inte då snarare fundera på hur detta kommer sig, och ännu mer varför det är fult att prata om det?

Häxprocesser har haft samma avsikt i alla tider, nämligen att på ett effektivt sätt kunna göra sig av med personer som man är rädd för och inte kan övervinna på något annat sätt än med våld och förtal, och det stämmer uppenbarligen än idag i PK-Sverige.

Skönt att se hur PK-media skräckslaget krumbuktar sig när deras vanliga lögner inte längre går hem i alla fall, och jag hoppas sannerligen att detta lär svenska folket läxan att närmare granska alla andra fall i vilka media använder precis samma taktiker för att dölja sanningen (d.v.s. gör om invandrarbrottslingarna till offer, och smutskastar och blåljuger om Sverigedemokraterna).

SvD DN DN DN AB AB AB

3 kommentarer:

Anonym sa...

PK-media försökte också ljuga ihop en story om att "Landskronahändelsen" gett resultatet att SD (enligt någon mätning) nu skulle hamna utanför riksdagen om det varit val. I själva verket EN dag senare kommer SIFO med statistiskt säkerhetsställd undersökning som visar ATT SD SKULLE FÅTT HELA 13,8% AV RÖSTERNA!!!

Man får intryck av att PK-människorna inte vet hur de ska tackla SD:s framgångar i folksjälen numer. Att ljuga om lägre siffror kan ju mobilisera, och för höga siffror kan ge legitimitet och skapa samhörighet!

Är inte sanningen den också för de politiskt korrekta som för oss alla, att till slut får också de betala priset efter ett fruktansvärt vanstyre, lögner och total nonchalans mot Sveriges skattetyngda medborgare? Idag flåsar verkligheten de etablerade partierna i nacken, och de är välförtjänt skiträdda! En målande och sanningsenlig beskrivning av dagsaktuella läget är att (ännu så länge) ligger KD och C i "dödsryckningar" vad gäller Sveriges Riksdag... Skönt!
/ Il Padre

allah sa...

Ja den stora synden i Sverige idag är att ha en verklighetskoppling

Sören Sommelius sa...

Sd Landskrona har medvetet hållit en mycket låg profil av den uppenbara anledningen att de inte skall kunna beskyllas för att utnyttja ett tragiskt mord i politiskt syfte.
Men faktum kvarstår: Mordet är ett kvitto på verkligheten i Landskrona. Åsiktförtryck och skitsnack mot de som engagerar sig för Landskronabornas bästa.

Lögnerna från PKmedia lurar ingen med ett öppet sinne. Har man en förmåga att tänka självständigt, tror man aldrig på medias vinklingar och ensidiga vurmande för en misslyckad mångkultur.

När blev det förresten en offentlig dogm som skall följas slaviskt?

Jag har aldrig fått rösta för eller emot den heliga mångkulturen. Har du?