onsdag 21 april 2010

Svennekärringen skulle ju ändå ha dött, förr eller senare...

...och därför bör vi nu be om ursäkt för att ha varit så elaka och anklagande mot den muslimske pensionärsmördaren. Detta är budskapet i dagens artiklar i fulmedia.

En lämplig ersättning till mördarmuslimen vore kanske en sisådär 100 miljoner från DO, dubblat socialbidrag till hela den illegalt invandrade släkten, och fri lejd att ta hit ytterligare 500 oidentifierade personer från "släkten". Nej, just det, det senare gäller ju redan alla invandrare i Sverige idag...

Förresten, borde inte samma resonemang gälla alla muslimer och zigenare som i allt större omfattning misshandlar och mördar gamlingar för att stjäla deras ynka ihopsparade kronor, t.ex. de som mördade 87-åringen nyligen?

Samtidigt bokstavligen regnar de skattefinansierade DO-pengarna över "kränkta" invandrare som kräver att minst lika många svenskar ska misstänkas för brott som uteslutande begås av invandrare, t.ex. kvinnliga könsstympningar eller åldringsbrott.

Detta måste få en slut NU! I september kan du antingen rösta på Sverigedemokraterna, eller på Sveriges undergång. Vad väljer du?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag väljar SVERIGEDEMOKRATERNA! Naturligtvis... För egen skull, men FRAMFÖRALLT FÖR MINA BARNS OCH BARNBARNS SKULL!!!

OBS VIKTIGT!!!!! TÄNK PÅ...
- att NI MUSLIMER som upplever er som "integrerade" och andra från mellanöstern som själva flytt ifrån religiöst förtryck, inte heller kommer skonas av de rättrogna, islamisterna om de får makt i Sverige! Låt inga imamer företräda er! Inte heller konverterade "svenskar"! Upphäv din egen stämma! KRÄV ATT FÅ BLI ASSIMILERAD, anpassad till det svenska samhället där religonen gjorts till en privatsak! Tänk på att de etablerade riksdagspartierna inte utan draghjälp vågar se vart Sverige är på väg!

"DEBATT" I SVT 1 KL 21:30 IKVÄLL!
==================================

Rösta på Sverigedemokraterna för Sveriges skull och för att inte äventyra framtiden!// REALISTISK SVENSK, 66 år, fd offentliganställd med insyn i politiken