lördag 17 april 2010

Mångkulturen berikar Moderaterna

Lögner, förtal, fusk och knivhugg i ryggen. Detta är de fyra grundpelarna i ett muslimskt samhälle, och det är också vad man oundvikligen själv råkar ut för om man kvoterar in muslimer i sin organisation, eller över huvud taget har att göra med dem.

Moderaterna har nu alltså fått en liten, men ack så sur, försmak av det nya Sverige även inom sitt eget parti. De har helt enkelt blivit mångkulturberikade. Och värre lär det bli, med inkvoterade toppnamn som t.ex. Abdirisak Waberi, ordförande i Islamiska förbundet, och tidigare avslöjad som radikal islamist i SVT (självklart utan några som helst andra följder än att de som avslöjade honom med dold kamera blev utpekade som "islamofober").

Grattis alla PK-politiker, och ännu större grattis till svenska folket, som kommer få alla ej-ännu-avslöjade muslimpolitiker att styra och ställa över er i riksdagen!

Det finns bara ett parti som inte ägnar sig åt denna typ av idioti, och i september är det DITT ansvar att ge dem ordentligt med inflytande i riksdagen, om du någonsin vill att det här landet ska bli sig likt igen!

SvD SvD SvD DN DN DN DN

Inga kommentarer: