söndag 9 maj 2010

Hjälp SD tillbaka på Google - del 2

I ett tidigare inlägg här på bloggen (som även citerades och klistrades hos Politiskt Inkorrekt), så uppmanade och informerade vi om hur alla som har en blogg eller brukar posta på forum kan hjälpa SD tillbaka på Google, efter att de genom hacker-angrepp och diverse kupper petades bort från Googles sökresultat.

Vi kan nu glädjande nog meddela att SD är på väg tillbaka upp i sökresultaten, mycket på grund av er hjälp!

Utöver att alla personer med bloggar och forum-konton fortsätter som tidigare så kan nu även alla vanliga läsare hjälpa till också!

Nämligen så här:

1.
Sätt följande adress till er startsida i er browser (d.v.s. Internet Explorer, Firexfox etc), det öppnar automatiskt en sökning på Sverigedemokraterna i Google varje gång ni startar browsern:

http://www.google.se/#hl=sv&source=hp&q=sverigedemokraterna&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=1

2.
Gör sedan så ofta som möjligt följande i denna sökresultatlista som visas varje gång du startar din browser:

Leta reda på en central sida på Sverigedemokraternas site (sverigedemokraterna.se) i sökresultatlistan, och klicka sedan på dennas länk. För tillfället verkar SD:s sida "Våra åsikter" (på adressen http://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/) vara den som ligger bäst till, på sidan 5 i sökresultaten (om man inte räknar med vissa lokaldivisioners subdomäner till sverigedemokraterna.se, t.ex. "http://gavle.sverigedemokraterna.se", som man alltså INTE ska klicka på i detta fall!).

Google kommer då märka att många människor klickar på den riktiga sidan när de har sökt på ordet "Sverigedemokraterna", och kommer därmed automatiskt flytta upp denna sida till en bättre plats i sökresultatlistan!

Så alla läsare, kom igen nu och dra ert strå till stacken ni med, och hjälp Sverigedemokraterna att få tillbaka sin bortkuppade plats på Google snarast möjligt!

Nyheter om kuppen mot SD:
Expressen SVD SVT UNT Nyheter24

Inga kommentarer: