måndag 10 maj 2010

Till de rödgrönas eventuella kvarvarande enstaka sympatisörer

Det räcker med att öppna tidningen vilket dag som helst för att bli fullständigt överväldigande övertygad om att de rödgräna är en samling förvuxna småbarn som med fullständig avsaknad av logik och långsiktigt tänkade skulle driva Sverige raka vägen ner till botten av den avgrund som vi redan är på god väg ner i, ifall de någonsin skulle få komma till makten.

Några sköna nyheter från bara idag, för de som fortfarande inte har förstått:

I SvD rapporteras från Grekland att:
korruption och politikernas alltför vidlyftiga löften är förklaringar till den ekonomiska kollapsen som alla känner till
Hmm, i Sverige kallar vi det Tobleronepolitik, men annars är ju sambandet ganska solklart med de rödgrönas valplattform och respektive partiprogram...

Några förtvivlade Grekiska ungdomar i samma artikel säger:
–De äldre generationerna har levt på lånade pengar, men nu fungerar inte det längre. Problemet i Grekland är att politiker lovat en massa saker de inte har råd med, och sedan har de lånat pengar för att uppfylla löftena. Men det är också det grekiska folkets fel. Det är vi som i flera decennier har röstat på de här politikerna, säger Alexandros Politis, som också studerar juridik.
Alla som vaneröstar på Socialdemokraterna kanske ska ta sig en rejäl funderare på huruvida detta är vad de vill att deras barn och barnbarn ska tycka om dem när de växer upp?

Samma ungdomar säger samtidigt:
Enligt honom måste grekerna förstå att de måste jobba betydligt mer än de tidigare gjort, och dessutom sluta fiffla med skatten.
Lars Ohlys Vänsterparti kontrar snabbt på dagens kongress, där de kräver sex timmars arbetsdag till alla, med oförändrade löner från idag. Pengarna ska självklart trollas fram ur samma magiska svarta hål från vilket Greklands vänsterpolitiker har lånat sig till Greklands kollaps under de senaste årtiondena...

För de som fortfarande inte har förstått exakt hur allvarlig situationen är ifall galningar som Ohly får komma ens nära makten i Sverige, så citerar Ohly sedan hjälpsamt kommunismens fader Karl Marx i sitt tal på samma kongress, och säger sedan till frågande journalister att:
Jag kommer att använda mig av den här parollen hela valrörelsen. Det är ett utmärkt sätt att beskriva ett rödgrönt samhälle

Mona svamlar slutligen vidare med samma gamla lögner och innehållslösa floskler i debatt med Reinfeld, medan den borgliga regeringens finansminister får flyga akut ner till Bryssel för att tillsammans med Europas övriga ledare akut försöka motverka konsekvenserna av de grekiska socialisternas Tobleronepolitik.

Ifall någon mot förmodan nu fortfarande påstår sig vilja rösta på de rödgröna i det kommande riksdagsvalet ombeds de vänligen hämta varsin hjärnsubstansuppsamlande dumstrut och sedan snarast skjuta sig själv i munnen, för allas bästa, inklusive sitt eget.

De som redan är intelligenta nog att förstå att rödgrön regeringsmakt skulle vara ekvivalent med Sveriges undergång kan istället kontemplera följande insiktsfulla citat från rapporteringen av det Rysk-Väst-gemensamma fredsfirandet av andra världskriget på Röda Torget idag:
Men idag är det inte tyskar eller amerikaner de olika generationerna talar om som hotbild. Tunnelbanesprängningarna i Moskva (drygt 80 döda) i slutet av mars gav en påminnelse om att islamistiska fundamentalister är beredda att slå till överallt i världen. I kampen mot terrorister känns det inte så konstigt att se ryssar och amerikaner marschera tillsammans.
Om alla nu bara kunde förstå båda dessa lika självklara som viktiga sanningar så skulle världen väldigt snabbt kunna bli väldigt mycket bättre.

En utmärkt början är i alla fall att rösta på SD i september, det är ett som är säkert.

Inga kommentarer: