fredag 21 maj 2010

SvD: "Islamiseringen har gått oerhört fort och är väldigt brutal"

Det är inte utan att man rycker till lite när man ser en SvD-artikel som talar klarspråk om muslimernas kolonisering och tvångsövertagande av land efter land i världen.

I en artikel i SvD idag skrivs bl.a. att:

Åsiktsförtrycket och islamiseringen av Gazaremsan har gått oerhört fort och är väldigt brutal.

Om nu bara någon kunde våga skriva om precis samma sak som pågår i Sverige just nu, så kanske vi skulle kunna ha en chans att undvika att om några år befinna oss i samma situation som Gazas gör idag!

På samma sätt kanske man borde sluta skriva om afrikanen Dawit Isaak, och istället skriva om alla svenskar som dagligen både blir angripna av muslimer och t.o.m. fängslade av Svenska staten (under täckmantel av åsiktsförtryckslagen "hets mot folkgrupp") enbart för att ha uttryckt negativa åsikter om statens politik och dess konsekvenser (då speciellt invandringspolitiken)!

Men SvD verkar ju åtminstone vara på rätt väg. I en annan artikel idag skriver SvD att de South Park-avsnitt som muslimer har skrikit om och sprängt terrorbomber för i USA nu definitivt inte kommer visas i Sverige heller, och att man därmed återigen viker sig för antidemokratiska, våldsamma och samhällsövertagande muslimer.

Helt sjukt alltså, i Sverige av idag förekommer alltså censur av en tecknad serie bara för att den innehåller CENSURERADE bilder på den pedofil som muslimerna kallar sin "profet" (och som de förövrigt enligt egen utsago dessutom gör allt för att efterlikna)! Samtidigt angrips och fängslas vanliga människor enbart för att de protesterar och talar klarspråk om detta! Vart i helvete har vi hamnat egentligen, i en kommunistdiktatur eller något gudsförgätet muslimskt ökenskithål skulle man ju kunna tro!?!

Vakna! Säg ifrån! Agera! SNART ÄR DET UPPENBARLIGEN FÖR SENT!

PS.
För de av som INTE vill acceptera den numera svenska muslimdikterade godtyckescensuren rekommenderas att omedelbart ladda ner och titta på just dessa Sout Park-avsnitt från internet! Det är ett dubbelavsnitt som omfattar avsnitt 5 och 6 i säsong 14 (lämpliga söksträngar ifall man letar efter dessa på internet, t.ex. på någon BitTorrent-site eller dylikt, är "south park s14e05" respektive "south park s14e06", utan citationstecknen). Titta och njut, de är riktigt bra dessutom!

1 kommentar:

ddayperspective sa...

Idag demonstrerar de trimmade för den svenska arbetsmarknaden
FOTO FRÅN 1 MAJ I BORLÄNGE http://i47.tinypic.com/t4y815.jpg
Imorgon intar de parlamentet och förklarar en ny ordning i Sverige med koranen, sharia och imamer i varje kvarter...