måndag 17 maj 2010

Kanal 5 trakasserar Jimmie Åkessons flickvän Lousie Erixon - som dock sköter sig perfekt!

Kanal 5 försöker dra sitt senaste strå till stacken av skamlös lögnpropaganda och trakasserier mot Sverigedemokraterna.

I programmet "Ballar av stål", som sändes tidigare ikväll, ger de inte bara Sverigedemokraterna en högst politiskt partisk och osmaklig presentation i början av inslaget, utan lurar sig dessutom in i Sverigedemokraternas högkvarter under förespeglingen att de ska spela in ett barnprogram som handlar om SD. Väl på plats börjar de dock skamlöst trakassera och förlöjliga den ensamma kvinnliga SD-medarbetaren Louise Erixon (som förövrigt är Jimmie Åkessons flickvän), i hopp om att provocera fram någon typ av känsloreaktion som de kan utnyttja helt tagen ur sitt kontext som vanligt - eller kanske i ett desperat försök att få Jimmie Åkessons känslor ur balans genom att ge sig på hans käraste, då de har misslyckats i alla sina tidigare försök att angripa honom direkt?

Som grädde på moset förespråkar Kanal 5 i inslaget, i ett försök att förlöjliga/provocera Louise, det svenska samhällets totala sammanbrott/inbördeskrig till följd av massinvandring som något positivt, för att man då "kan bygga upp Sverige på nytt igen"...

I vilket fall som helst sköter sig dock (den förövrigt riktigt vackra) Louise Erixon alldeles utmärkt, precis som kan förväntas av en Sverigedemokratisk politiker, och låter sig bli trakasserad och förlöjligad av Kanal 5-reportern utan att röra en min.

Bra jobbat Louise, skratta kan Sverigedemokraterna göra på valdagen istället!

Här är inslaget:Ifall det skulle bli borttaget från YouTube så kan ni istället se det direkt på Kanal 5 här, mellan tidpunkterna 35:20 och 41:05 i avsnittet.

Undrar när Kanal 5 ska göra motsvarande inslag med några barn från ett låtsasbarnprogram som besöker en muslimsk imam i en moské, och börjar prata om att de är lite rädda för att han ska våldta dem, precis som muslimernas största förebild och ofelbara pedofilprofet Muhammed gjorde med 9-åriga Aisha?

1 kommentar:

Anonym sa...

Programchefen är ledare för gatuterrorgrupperna Expo/Afa vars huvudsyfte är att sabotera SD på alla möjliga sätt.

Oklokt att bjuda in Expo chefen på SDs kontor, men hon skötte sig bra trots bedrägeriet från Tv4.

peter