onsdag 9 juni 2010

I Sverige har man bara rättigheter, inga skyldigheter

Muslimerna fortsätter sina erövringståg runt om i landet, och media mörkar, ljuger och underdriver så gott de kan, även om det självklart är omöjligt för dem att undanhålla händelserna helt i detta stadium.

I en SvD-artikel låter några av våra ministrar ta fina bilder på sig själva medan de vandrar omkring i ruinerna efter muslimernas upplopp i Rinkeby, och uttalar samtidigt några genuint kräkframkallande PK-konstateranden:

– Det är totalt oacceptabelt att kasta sten på räddningstjänsten. De som bor i Rinkeby har samma rätt att få hjälp av polis, ambulans och brandkår som alla andra, säger Jan Björklund.

– Skolan i såna här områden är det allra viktigaste för integrationen.

– Det som har hänt är fel men jag tror att de här ungdomarna försöker kommunicera och vill bli sedda.

Bara tal om rättigheter och hur synd det är om gärningsmännen och deras släktingar som vanligt alltså, men inte ett ord om några skyldigheter eller något som helst ifrågasättande av det muslimska beteendet eller vad det kommer sig av. Förutom den otroligt insiktsfulla kommentaren på slutet då förstås.

När 78-åringen på parkeringen i Landskrona blev lustmördad av muslimen Ahmad Akileh sade politikerna på samma sätt att det enbart var "ett möte mellan människor på en parkering", och nu är alltså massiva upplopp, vandalism och våld mot poliser och brandkår enbart "ett sätt att kommunicera och bli sedd".

Den naturliga följdfrågan blir då: Om nu muslimernas sätt att bedriva "vardagliga möten" är att godtyckligt mörda de som de träffar, och deras främsta metod att "kommunicera" är att misshandla, vandalisera och våldta, vill vi då verkligen varken ha dem här eller ha något annat med dem att göra, och har vi inte all rätt i världen att välja detta själva?

Man kan inte både ha kvar kakan och äta den, så hur blir det nu alla politiker med dessa fina bortförklaringar och omskrivningar av muslimska barbarers blodtörst?

För er som inte har några större förhoppningar om att dagans riksdagspolitiker någonsin ska vakna ur sin PK-trans, lägg er röst i september på det enda parti som över huvud taget vågar tala klarspråk, Sverigedemokraterna!

SvD SvD SvD

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men vaddå?
Kan inte socialen betala återuppbyggnaden av Rinkeby???


:))))))))

Anonym sa...

Håller nästan med dig, om de inte vore för de "fredliga eventuella svenskar" som nu bor i Rinkeby...Vad ska man säga? Ett nytt litet Irak?
Nej låt svenska FOLKET säga sitt, våga vara ärlig, våga rösta rätt mot allt detta som sker dagligen. Malmö ETT-TVÅ mord om dagen, när kommer de att beröra DIG och din familj????

Anonym sa...

DET BLIR ALLTID BRÅK MED INVANDRARE!