tisdag 25 mars 2008

Äntligen en rolig nyhet!

Precis som flera andra, tycker jag det är extremt roligt att media och dess representanter äntligen själva har fått ett litet smakprov av det samhälle som de hand i hand med vänsterpolitiker ständigt kämpar så hårt för att att skapa. Lite väl ironiskt bara att de sedan går ut och gnäller om det, i media.

Nu skulle det bara behövas ett par gruppvåldtäkter av vänsterpolitiker, rån av deras föräldrar, misshandel av deras barn och stängning av deras barns skolor för att pengarna har förskingrats till terrorism, så kanske en och annan person inom även dessa världsfrånvända grupper också lyckas bryta igenom det bedövande skiktet av vänstersvammel och det påtvingade höljet av extrem politisk korrekthet som de själva har påtvingat Sverige, och slutligen förstå konsekvenserna av vad de håller på med.

Självklart är det hela egentligen inte roligt alls, bara i sammanhanget, och det värsta är ju att i stort sett alla andra grupper i hela samhället har blivit utsatta för minst lika grova övergrepp, under hur många år som helst, tack vare just medias massaker på demokrati och åsiktsfrihet inom området urspårad invandring och dess medförda problem.

Inga kommentarer: