onsdag 9 april 2008

ÄNTLIGEN någon som vågar säga den sanning vi alla redan känner till!

DN har idag publicerat den extremt välskrivna och intressanta artikeln "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna", som tar upp stora delar av den helt absurda situation som hela denna blogg handlar om, d.v.s. hur svensk media extremt effektivt förhindrar alla typer av närmanden mot sanningen om hur Sverige håller på att invaderas, våldtas och fullständigt sugas ut av invandrare vars enda avsikt är att parasitera på och utnyttja de godtrogna svenskarna.

Från artikeln:
Krav på genomlysning av svensk invandringspolitik: Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor.
Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna. Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier. Inte minst journalisterna har svikit sitt ansvar. I stället har vi fått en nationell mörkläggning av ideologiska skäl i allt som rör invandrar-, asyl- och flyktingfrågor. Nu borde regeringen genast utreda hur mycket de
människor som kommit hit kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter. Att ett samhälle faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen. Det skriver Gunnar Sandelin, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris.
Man fullständigt kokar av vrede och äckel när man läser om de statistiska fakta och hemska sanningar som artikeln presenterar, och stora delar är jag ju som bekant redan väl medveten om. Det viktiga är att ALLA andra också blir det!

Detta måste få ett slut NU, och jag hoppas verkligen att denna artikel blir starten på detta! Det är allas ansvar att se till att vänsterpolitiska intressen och den media de äger inte lyckas tysta ner även detta försök till att nå ut med sanningen, innan det är ännu mer försent än det redan är!

Ett stort antal andra vettiga människor är självklart också glada för detta genombrott.

1 kommentar:

Anonym sa...

tyvärr kommer inget annat att hända än att Sandelin beläggs med en massa epitet