lördag 21 juni 2008

Aboriginer hotar skada Australien om de inte får fortsätta våldta barn och bidragsfuska

DN rapporterar att aboriginerna i Australien hotar med att skada landet ekonomiskt genom att bl.a. stänga ner den stora turistattraktionen "Ayers rock", om inte polisen omedelbart avbryter de extra insatser som nyligen har satts in för att stävja det utbredda alkoholmissbruket, bidragsfusket och de väldigt vanligt förekommande sexuella övergreppen på barn i flertalet aborigindominerade områden i landet.

I vanlig ordning anklagar man dessa extra insatser för att vara "rasistiska", och hävdar att de gör att "alla manliga aboriginer pekas ut som hustrumisshandlare och alkoholister som förgriper sig på barn", trots att statistiken som ligger till grund för dessa insatser som vanligt är saklig och helt sann.

Hmm, att skrika "rasism" åt brottsbekämpning och att samtidigt hota med alla tillgängliga (orelaterade) medel för att få fortsätta med sina sexövergrepp, sitt bidragsfusk och sina drogrelaterade brott, var i från känner jag igen det nu igen...?

Slutligen är följande citat från artikeln ganska intressant:


En del aboriginer anser dock att förbudet mot alkoholförsäljning och den striktare kontrollen över hur bidrag används har bidragit till att förbättra villkoren för många barn.

Näää, verkligen, menar ni att hårdare tag mot brottslighet har någon effekt förutom att automatiskt vara rasistiskt och diskriminerande alltså, det kan väl ändå inte vara sant?!? Suck...

Inga kommentarer: