söndag 6 juli 2008

Smutskastningsförsöken mot SD blir allt mer desperata

Nu när Sverigedemokraterna definitivt har etablerat sig som ett seriöst parti att räkna med, genom att i alla de senaste opinionsmätningarna komma över riksdagsgränsen, och t.o.m. ha större stöd en vissa av dagens etablerade riksdagspartier, så blir det allt svårare för vänstermedia och den sittande regeringen att lyckas smutskasta dem med vilka enkla trick som helst. De måste snarare verkligen börja anstränga sig för att över huvud taget kunna hitta metoder som en större andel av Svenska folket går på.

Man kan inte annat än skratta åt desperationen i den senaste smutskastningsartikeln som DN idag försöker sig på, där de i vanlig anda försöker indirekt sammanknippa SD med något helt annat som är "hemskt" (eftersom de aldrig kan hitta något i SD:s riktiga egna åsikter eller partiprogram som är hemskt eller ens negativt, eftersom något sådant helt enkelt inte finns).

I detta fall handlar det om att de säger sig ha hittat en liknande formulering (ett par meningar) i informationsmaterial från SD och i propagandamaterial från NSF, gällande frågan att lägga skattepengar på att bygga en massa stora moskéer över hela Sverige.

Enligt resonemanget i artikeln måste därför SD helt enkelt vara hemska nazister, eftersom NSF fortfarande kan beskyllas för att vara det utan att någon säger emot alltför mycket.

Patetiskt, och underhållande på samma gång.

Vad tror ni att nästa smutskastningsartikel i DN kommer handla om? Att någon har sett en Sverigedemokrat gå omkring med bruna skor, och eftersom Hitler ibland hade en brun skjorta på sig så bara MÅSTE de ju vara väldens största nazister, som man därför bara inte FÅR rösta på? Suck, antidemokratin i detta land är hemsk...

Inga kommentarer: