tisdag 30 december 2008

Det numera muslimstyrda FN ska "granska" Danmarks regering

DN rapporterar att "det nya FN" (d.v.s. det FN som man tidigare kunde lita på, men som numera styrs av muslimer med det huvudsakliga syftet att jaga och förgöra all kritik mot islam) har bestämt sig för att "granska" Pia Kjaersgaard och flera andra partimedlemmar i Dansk Folkeparti p.g.a. deras öppna kritik mot islamiseringen av Danmark.

Tre stycken, som vanligt "kränkta", muslimer i Danmark, tillsammans med "Centret mot rasdiskriminering" (motsvarighet till svenska "Centrum mot rasism", ni vet, de som stämmer företag för att deras glassar är rasistiska...) anmälde regeringen för den hemska hädelse, diskriminering och allmänt opassande användning av yttrandefriheten som deras islamiseringskritik utgjorde. När Danska domstolar sedan med all rätt avvisade detta fullständiga tidsslöseri med skattepengar, för att inte tala om hot mot yttrandefriheten och demokratin i allmänhet, så rycker nu alltså det nya muslimska FN omedelbart in, FÖR ATT TILLRÄTTAVISA REGERINGEN I ETT DEMOKRATISKT LAND FÖR DERAS KRITIK MOT ISLAMISERINGEN AV DET EGNA LANDET!?!?!

Man kan bara inte tro att det är sant, att det har gått så snabbt sedan muslimerna relativt nyligen lyckades få FN att driva igenom de fullständigt absurda lagarna mot kritik av islam, tills de nu ger sig på regeringen i ett demokratiskt västland, medan galna muslimska diktaturer som förtrycker och mördar sitt folk lämnas helt orörda att fortsätta!?!

Återigen, VÄCK MIG UR DENNA MARDRÖM NÅGON!!!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

2 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Scenario 1: Danmark blir helt enkelt förbjudet.

Scenario 2: Danmark kommer gå samma väg som gamla Jugoslavien. Det leder till inbördeskrig mellan danskar och muslimer. FN beordrar USA att gå in och bomba danskarna till underkastelse. Danmark delas sedan upp i två nationer, en dansk och en muslimsk.

Scenario 3: Efter Durban II lagarna blivit implementerade besöker en samling av danska imamer FN och beklagar sig över hur rasistiskt och islamofobiskt Danmark har blivit. Efter att ha gnomdrivit en serie sanktioner mot Danmark tvingas danskarna att fullständigt kapitulera och Danmark blir först ut i Europa som muslimsk stat styrd av sharia. Etniska danskar tvingas nu acceptera sin nya status som dhimmis och danska judar kommer antingen dödas eller tvingas fly.

World traveller sa...

Har precis varit inne och skrivit kommentarer paa en artikel av Kassem Hamade om en intervju med Hamasledaren. Jag fraagade varfoer svenska massmedia och politiker alltid maaste stoedja vaerldens alla terroristorganisationer saasom Hizbollah, Hamas, Muslimska Broedraskapet m.fl. och varfoer vaara skattepengar ska gaa till dom organisationerna. Men ingen av mina kommentarer publiceras. Likadant aer det paa Aftonbladets hemsida. Sverige idag!!!