fredag 19 december 2008

Galna "genusforskare" får sig ett par sanningens ord i SvD

SvD publicerar i sin "Brännpunkt" idag en ovanligt uppfriskande vettig artikel om det extremt grymma experiment som våra barn blir utsatta för på dagens skolor och dagis.

Några nämnvärda citat är:

Förskolepersonal och föräldrar är enligt Ärlemalm-Hagsér (d.v.s. en av galningarna, red. anm.) offer för felaktiga föreställningar, som smittar av sig på barnen och barnen är delaktiga genom att de agerar ”könspoliser”.


Som förälder undrar man hur genusvetarna tänkt ställa allt till rätta i det samhälle som mänskligheten utvecklat under tusentals år på ett felaktigt sätt innan genusvetarna kom till vår undsättning.

Ska man kanske ta barnen från föräldrarna redan vid födseln och stänga in dem i könsneutrala indoktrineringsanstalter där ingen annan än genusexperterna själva får ha kontakt med barnen?


Förskolor kan ansöka om så kallade genuspengar för att anlita genuspedagoger som kommer med pekpinnar. Något jag själv mött är att alla dockor numera är borttagna och att alla ”hjältesagor” är bannlysta.

Vidare tillåts under gymnastiktimmen inga rosa dräkter på flickorna med en liten volang som förstärker könsroller. Budskapet var glasklart: Alla flickor ska ha shorts och t-shirt.


Flera studier visar att de olika roller vi tar på oss är genetiskt betingade, ett biologiskt faktum, något naturen sett till att gynna under tusentals år av evolution – troligen för att vi ska överleva.

Olika roller är inget problematiskt så länge dessa värderas lika. Studier av barn, som bara är några månader gamla, visar att pojkar föredrar vissa leksaker (hårda) medan flickor föredrar andra (mjuka).

Anser genusvetarna att barnen är hjärntvättade av oss föräldrar redan vid tre månaders ålder? Och angående skogslek kan jag intyga att de kommer att få problem också där.

Vad ska de göra när en flicka plockar blommor, medan en pojke samlar stenar? Rensa skogen på dessa könskodade föremål?


Det är en skam för alla sunda feminister när sådana vanvettiga teorier förs fram som sanning för att i ett nästa skede omvandlas till allmänna påbud.

Jag misstänker att denna forskning kommer att fortgå in absurdum. Men kära genusvetare: Behåll era resultat för er själva och basunera inte ut dem i medierna. De skapar bara förvirring hos föräldrar och barn.


Tack Tanja, för att du till skillnad från de flesta andra faktiskt vågar säga sanningen, och därmed hjälper till att uppmärksamma att kejsaren faktiskt inte har några kläder på sig (för att inte tala om är en fet, ful och bitter lesbisk kvinna som bara vill förstöra för alla andra så mycket som möjligt med sin "genusteori")!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ursprungsartikeln i DN var helt absurd och när jag läste den kände jag att måttet var rågat: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=844804

Man får hoppas att en delförklaring till att vissa ”resultat” ter sig så absurda kanske inte ligger så mycket i forskarens egen övertygelse som i behovet av att få fortsatta anslag!

Men de som tror på allt detta, de mest extrema feministerna, kommer ju inte att ge sig förrän alla beter sig exakt likadant - även om detta tillstånd måste upprätthållas artificiellt med dagliga hormoninjektioner!

Man kan ställa sig frågan hur och varflr just genusvetarna har patent på sanningen och kan avgöra vilka beteenden som är sociala konstruktioner resp naturligt beteende.

Om jag som kvinna skulle välja att bli bilmekaniker skulle detta hyllas av detta etablissemang: mitt "sanna jag" hade kommit ut, men om jag sagt att jag ville bli barnmorska, ja då hade jag varit offer för socialt konstruerade patriarkala förtryckarstrukturer och vet inte mitt eget bästa! Galet!

Ska individens fria vilja och naturliga instinkter behöva ge vika för att genusvetarna ska infia sin utopi?

Mvh Tanja Bergkvist

Jonas sa...

Tack för både din artikel och din kommentar Tanja! Kan inte annat än att fullständigt hålla med och vara lika frågande och illa berörd av vart det Svenska PK-samhället egentligen är på väg?!?

Kämpa på, Sverige behöver fler sådana som du, som vågar stå emot PK-fascismen och dess bedrövliga konsekvenser!