tisdag 13 januari 2009

Socialdemokraterna försöker slå sista spiken i demokratins kista

Inom EU jobbar man som bekant frenetiskt med att avskaffa yttrandefriheten (rörande allt annat än vänsterextremistiska åsikter såklart), och detta senast genom att uttryckligen förbjuda bloggar som på något sätt nämner en religion eller person av icke-europeiskt påbrå på ett sätt som över huvud taget skulle kunna tolkas som negativt, och förknippa det med höga fängelsestraff.

Socialdemokraterna är nu inte sena att ta nästa steg, genom att propagera för att utnyttja den precis införda IPRED-lagen (som hela tiden enbart har angivits vara avsedd att stoppa fildelning) till att se tíll att de effektivt ska kunna spåra upp alla medborgare som på detta sätt är av just någon annan åsikt än de själva, d.v.s. en förbjuden åsikt, så att dessa sedan effektivt kan kväsas med långa fängelsestraff i enlighet med den nya EU-lagen...

Det man från Socialdemokraterna föreslår är ett tillägg i IPRED-lagen som helt ska förbjuda anonymitet på nätet, d.v.s. så att de genom kombinationen av FRA-lagen, IPRED och den nya EU-lagen ska kunna ha exakt koll på precis vad alla svenska medborgare privat pratar om med sina vänner över internet, oavsett om det är via email, MSN eller något annat. Om någon dessutom skulle ha fräckheten att uttrycka sina icke-socialdemokratiska åsikter publikt, t.ex. genom en blogg, så blir det en väldigt effektiv process att spåra upp dem och döma dem till minimistraffet 3 års fängelse, (i enlighet med den nya EU-lagen, se länken ovan).

Henrik Alexandersson har tidigare ställt sig frågan varför partierna i vänsterkanten är så tysta rörande IPRED-lagen, trots att den intuitivt går emot deras politik. Nu har vi svaret.

Att inte vänta längre än knappt en vecka med en sådan extrem avsiktsglidning känns t.o.m. lite väl magstarkt för att vara Socialdemokraterna, men nuförtiden har de blivit så pass bortskämda med hur lättlurande och naiva svenska folket är gentemot vilka galna idéer de än tar sig för, så de försöker inte ens dölja sina avsikter längre, inte ens halvdant som tidigare.

HERREGUD, SER INTE FOLK ATT DEMOKRATIN OCH ÅSIKTSFRIHETEN HELT OCH SNABBT HÅLLER PÅ ATT AVSKAFFAS!?! FÖR I HEL**TE VAKNA NU, INNAN VI BOR I EN VÄNSTERDIKTATUR SOM FÅR ALLA HISTORIENS SÅDANA ATT BLEKNA!!!!

VAKNA! SÄG IFRÅN! AGERA!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hur blir det vid valen blir det tillåtet att rösta på Sverigedemokraterna. tror nog det blir fusk vid räknandet.

World traveller sa...

Saa sant som det aer sagt! SD's roester kommer att "foersvinna". Sverige behoever oberoende valobservatoerer foer att se till att valet gaar raett till. Naagot som kanske borde flaggas upp allaredan nu.