måndag 7 december 2009

Kritiken mot moderaternas islamist på valbar riksdagsplats växer och sprider sig!

Precis som det har rapporterats långt tidigare på många sverigevänliga och systemkritiska bloggar så har moderaterna placerat islamisten Abdirisak Waberi på valbar plats både till riksdag och kommun i Göteborg.

Gammelmedia har försökt tysta detta så gott de kan, men de har det jobbigt som vanligt med censuren och åsiktskontrollen över svenska folket nuförtiden, när sanningen kommer ut via bloggar ändå...

Nu har kritiken mot moderaternas islamist på väg till riksdagen spritt sig till Newsmill, och skribenten är ingen mindre än en annan moderat i Göteborg dessutom:

Newsmill: Göteborgsmoderaterna sviker demokratiska ideal när de nominerar en islamist

Några utdrag från artikeln följer här, som bekräftar hur fult våra riksdagspartier utan att tveka säljer ut svenska folket mot lite fler importerade röster:

Jag vågar påstå att han kvoterades in enbart på grund av sin religion och hudfärg, vilket jag sa på stämman. En av förbundsstyrelsens ledamöter begärde ordet efter mitt tal och sa att denna diskussion inte är i linje med moderaternas värderingar. Nomineringskommitténs budskap var däremot klockrent, genom att ha Abdirisak på valbar plats, dessutom på två listor, kommer man åt den stora muslimska väljargrupp som han genom sitt stora kontaktnät i förorterna tillför moderaterna. Halleluja.

Läs hela artikeln här, och säg dessutom själva ifrån mot att ha några islamister eller andra som vill påtvinga Sverige muslimsk hedersmordskultur och kvinnoförtryck i riksdagen!

1 kommentar:

Unknown sa...

Visst är det utmärkt med internet. Nu kan äntligen folket komma till tals.

Ju mer folk börjar blogga och kommentera varandras bloggar, desto större folklig opinion blir det.

Informationssamhället har verkligen hamnat på folkets sid, eftersom det inte krävs bågra resurser för att komma till tals.

Nu har vi äntligen fått direktdemokrati, eller förutsättningarna för den. Nu kan alla bli aktiva i yttrandefriheten!