måndag 14 december 2009

Moderat-politiker varnar öppet för muslimernas kolonisering av Europa!

Det är otroligt glädjande att se att inte ens en "vanlig" moderat politiker med samvetet i behåll längre kan hålla tyst om vad som håller på att hända i västvärlden gällande muslimers kolonisering!

Droppen som fick bägaren att rinna över för den moderata politikern Judit Burda var att Moderaterna satte upp en tvättäkta och själverkänd islamist på sin riksdagslista inför valet 2010 (mer bestämt Abdirisak Waberi, som Judit tidigare har försökt uppmärksamma på bl.a. Newsmill och hennes egen blogg).

Stackars Judit har självklart fått offra sin egen karriär för att över huvud taget kunna tala ut om detta, och har därmed fått avsäga sig alla sina uppdrag inom Moderaterna - bara för att kunna gå ut med sanningen till Sverige. Sorgligt men ack så modigt, Judit är verkligen en riktig hjälte (sprid även denna hyllningsfilm till Judit, som tack till henne!)!

Moderaten Judit Bruda har alltså idag på Newsmill skrivit en artikel om det otroligt hemska som håller på att hända i Europa och övriga västvärlden, med islams agenda att ta över och kolonisera västvärlden för att inom bara 5-10 år göra om det till ett muslimskt kalifat - d.v.s. en region där strikta islamistiska regler enligt koranen är den enda gällande lagen, och alla icke-muslimer förtrycks och mördas!

Sanningen kommer närmare och närmare ett oundvikligt erkännande även bland de tidigare radikalförnekarna! Gör din del och sprid denna artikel nu!

Några nämnvärda citat ur artikeln:

Den jordanske journalisten Fouad Hussein publicerade sommaren 2005 en bok på arabiska "Zarqawi, al-Qaidas andra generation" där har han intervjuat en lång rad av sin landsmans medarbetare, några av dem namngivna. Boken har refererats av den tyska tidskriften Der Spiegel. Med utgångspunkt från intervjuerna sammanfattar Fouad Hussein al-Qaidas strategi i sju faser:

Fas 1 omfattade tiden mellan 2000 och 2003. Den kallas "uppvaknandet" - syftet med 11 september-attackerna var att provocera USA att "förklara krig mot den muslimska världen" och därigenom "väcka" muslimerna.

Fas 2 sträcker sig fram till nästa år. Hussein säger att al-Qaida försöker omvandla sig till en större rörelse genom att rekrytera fler kämpar.

Fas 3, 2007-10, innebär att den islamistiska kampen sprids till länder som Jordanien, Syrien, Turkiet och Israel. Al-Qaidas förhoppning är att upprepade attacker på Israel ska ge rörelsen ett bredare stöd bland muslimer.

Fas 4, 2010-13, ska leda till att USA-vänliga regimer i Mellanöstern kollapsar. Under perioden ska även USA:s ekonomi attackeras, bland annat genom att angripa västvärldens oljeförsörjning.

Fas 5 är den tid, om cirka tio år, då islamisterna är redo att grunda ett kalifat, ett renlärigt islamistiskt samhälle enligt profeten Muhammeds principer. Kalifatet ska vara så starkt att det inte fruktar det västerländska inflytandet.

Fas 6, 2016-20, innebär "total konfrontation med västmakterna".

Fas 7, inte senare än 2020, beskrivs som "den slutliga segern". Kalifatet står som segrare, västmakterna är slagna och en ny världsordning är införd, dominerad av islam.


Nu med denna vetskap som facit i handen, som historiskt sätt stämmer ganska väl överens med verkligheten, har jag all rätt att vara bekymrad. Att vara bekymrad tillåter tom Sveriges grundlag.

Jag har mina tragiska erfarenheter från en kommunistiskt totalitär regim. Dessutom blev jag offer för stormakternas egenmäktige bestyckning av Europa efter andra världskriget. Jag vill inte stå en vacker dag och berätta för mina barnbarn, att mormor valde att gilla läget, som vissa av mina vänner i Göteborgs Moderaterna vill att jag skall göra, för att inte skada partiet.


I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du?

Sverigedemokraterna är uppenbarligen det enda parti (förutom en moderat som var tvungen att omedelbart avsäga sig alla uppdrag så fort hon sade sanningen då) som fortfarande har kvar någon som helst verklighetsförankring eller tanke på det svenska folket idag!

1 kommentar:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag har länge varnat för att silamiseringen kommer gå långt mycket fortare än vad de flesta accepterar- Dom tror på minst 40-50 år en del 100 år. Nej det kommer gå på bara några få år innan kalifatet är fullt implemerat här i f d Sverige.