fredag 11 december 2009

Moderaterna vill nu avskaffa både yttrandefriheten, rösträtten OCH samlings/demonstrationsfriheten - när ska svenskarna egentligen vakna?

Den moderata politikern Lennart Kalderén har idag på Newsmill tagit nästa steg för att tvångskonvertera Sverige till en muslimsk diktatur.

Man har ju sedan länge från riksdagspartiernas sida gjort ständiga utfall mot yttrandefriheten så fort någon med avvikande åsikt har lyckats förbigå stats- och mediacensuren och utnyttjat den. Här senast har man ju också ifrågasatt själva kärnan i en demokrati, d.v.s. demokratiska omröstningar - ifall de visar sig komma fram till "fel" sak (d.v.s. Schweiz-omröstningen om minareter), och nu tar Lennart Kalderén alltså ytterligare nästa steg och gör även ett hätskt angrepp mot demonstrations- och samlingsfriheten!

Fullständigt vidrigt, och kom ihåg att detta är vad moderaterna vill göra nästa gång det är val!

Vilket demokratisk "frihet" tror ni är den enda som är kvar när dessa tre ovan har eliminerats av Sveriges riksdagspartier? Ja, just det, den heliga religionsfriheten, som ju enligt Sveriges riksdagspartier aldrig varken får diskuteras, ifrågasättas att godtyckligt beteende innefattas av, eller ens ställas frågan hur långt den egentligen sträcker sig!

Så, det fjärde och sista kvarvarande steget är alltså bara att lite halvt i smyg göra om religionsfriheten till religionsskyldigheten (självklart med islam som enda tillåtet alternativ), och vips så är det inte bara Sveriges befolkning som lätt kan misstas för att vara i Iran, utan även Sveriges statsskick! Detta sista mål kommer självklart moderaternas riksdagsnominerade radikalislamist Abdirisak Waberi kämpa för när han tilldelas sin säkra plats i riksdagen av moderaterna efter valet 2010...

Fy fan vad sjukt detta är, finns det verkligen ingen ände på idiotin?!

Några nämnvärda citat ur den vidriga artikeln (där Lennart Kalderén försöker utnyttja AFA-upploppen i samband med Salem-demonstrationerna som slagträ för att förbjuda svenskar att genomföra lugna och fredliga demonstrationer):

Till min hembygd färdas nazister och främlingsfientliga från hela landet för att visa att de finns till. Det är nu tionde året i rad de stigmatiserar vår kommun genom att resa hit.


Samtidigt provocerar det antirasistiska grupper som tyvärr missbrukar sitt demokratiska uppdrag genom att söka konfrontation


Hur reagerar Salemborna? Kommunen är blockerad, buss- och pendeltåg störs eller ställs in. Salems affärscentrum slår igen portarna. Antingen reser man härifrån och tar sig hem bäst man kan när allt är över, eller också stannar man hemma och låser dörren. Klimatet är "sagolikt" Mordor; vyer av svart och grått där de onda tillåts dominera sceneriet, de goda medborgarnas rörelsefrihet är beskuren.


Detta sker i namnet av yttrandefrihet. Vi ser ett konstitutionellt skymningslandskap, där en ohämmad yttrandefrihet tillåts stänga igen en förort och tvinga de boende att resa bort i "landsflykt" eller stänga om sig i det som många upplever som en kommunarrest. Var det så Locke och Rousseau tänkt sig de grundläggande fri- och rättigheterna praktiseras?


Grundlagens demonstrationsrätt konkretiseras i ordningslagens bestämmelser om tillstånd. Tillstånd kan nekas eller begränsas utifrån ordning och säkerhet eller trafiken. Såväl ordning, säkerhet och trafik har åtskilliga gånger störts eller äventyrats i Salem. Samtliga dessa kriterier kan alltså motivera att ansökningarna om demonstrationstillstånd avslås. Men polis och domstolar har avvägt balansen av fri- och rättigheterna till Salembornas nackdel.


Sammantaget finns åtskilliga skäl som talar för en översyn av ordningslagen. En sådan begäran har Salems kommun lämnat in till Justitiedepartementet. Ett annat alternativ är att vänta på att ordningsstörningarna i samband med demonstrationer skulle bli tillräckligt allvarliga och föranleda polisen att neka tillstånd helt. År 2007 försökte autonoma grupper sätta eld på en skola i Salem, som ett led i att dra på sig polisens resurser och komma åt motståndarna. Man upplevde känslan av att kommunen låg prisgiven för vandaler i full frihet. Skulle bränder och svårare personskador vara tillräckligt allvarliga konsekvenser för att få det juridiska systemet att reagera?


Lennarts slutsats är att så länge AFA misstycker med en viss folksamling eller demonstration, och därmed ställer till bråk i samband med den, så måste denna samling förbjudas i lag. Kan han inte göra AFA till ensam polis, domare och lagstiftare direkt när han ändå håller på, då effekten ändå är identisk?

Några bra kommentarer under artikeln på Newsmill är följande:

Vi börjar med att fullständigt ignorera allt Lennart Kalderén skrev, för lögner är inte av intresse, och istället ser på vad Salem-manifestationen handlar om och hur den går till.

Det börjar (höll på att säga "som vanligt") med att en svensk kille oprovocerat blir nedsparkad av ett invandrargäng. En av invandrarna tar fram en kniv och skär halsen av den liggande svenska pojken. Så började det. Rasism? Absolut, men som oftast med en svensk som offer.

Manifestationen är till för att dels hedra offer för svenskfientligt våld, men också inte låta sådana här fall (det finns trots allt en hel del) falla i glömska...oavsett hur gärna Lennart Kalderén vill det.

Svenskarna som går i Salem-tåget går tysta, med tända ljus, i led. Förskräckligt, eller hur?

"Motdemonstranterna", alltså AFA/RF/diverse invandrare och andra som sympatiserar med Vänsterpartiet, skriker...krossar fönster...slänger sten och flaskor...misshandlar barnfamiljer och bråkar med polisen. Lennart Kalderén skyller allt detta på de som går tyst med tända ljus.

Det verkar som om träskvänstern kommer undvika Salem i år, vi får hoppas det. Om de gör det så kommer ni få se hur alla dessa förskräckliga "nazister och främlingsfientliga" egentligen uppför sig. Lennart Kalderén kanske inte tycker om människor som går i led med tända ljus (han kanske har någon Luciafobi eller nåt) men jag tror inte någon av dem hade velat vara där...då enda anledningen de är där är för att demonstrera mot svenskfientligt våld och mördade svenskar. Lennart kanske vill ha ett land där svenskar dödas brutalt på sådana sätt som beskrivet ovan, men det finns andra som inte vill ha det. Jag kommer rösta på SD i nästa val, inte för att jag "hatar" andra utan för att jag vill att folk (svenskar i det här fallet) ska få leva och leva i frid dessutom.

Lennart, skäms på dig.


Moderaternas utspel blir allt mer förvirrade. Med Kalderéns sätt att resonera skulle man även kunna förbjuda 1:a majdemonstrationer bara motdemonstranter såg till att det blev tillräckligt våldsamt.

Man får konstatera att moderaterna ej enbart vill demontera de offentliga välfärdssystemen. Nu börjar de även hota våra mest grundläggande fri- och rättigheter.


Lennart Kalderén, jag mår illa när jag läser denna artikel.

Du är en vidrig antidemokrat, en landsförrädande uppviglare, en äcklig fascist, och en islamismens och politiska korrektheten nyttiga ärkeidiot!

Även om vi utelämnar de groteska nedvärderingarna, den grova smutskastningen och det säkerligen kriminella förtalet som artikeln till 90% består av, så är resterande del av artikeln dessutom bara en samling rena blålögner som du försöker presentera som fakta!

Salemdemonstrationerna brukar vara helt fredliga och lugna, brukar innehålla helt vanliga människor och salembor, inklusive barnvagnar etc, och de medverkande är absolut varken nazister eller främlingsfientliga (även om det självklart finns rötägg i alla församlingar, inklusive t.ex. ditt eget parti, t.ex. islamisten Abdirisak Waberi som ni för tillfället har på er riksdagslista).

Det är just AFA och annat patrask som har som enda mål att ställa till bråk, skadegörelse och upplopp, vilket du så fint och beräknande nedtonat kallar att "missbruka sitt demokratiska uppdrag" (vad ända inåt skogen menar du förövrigt med detta?).

Det är snarare du som med denna artikel gravt "missbrukar ditt demokratiska uppdrag", genom att helt öppet både kritisera meningsmotståndares rättighet till de demokratiska grundfriheterna yttrandefrihet och samlings/demonstrationsfrihet. Och DESSUTOM, vad är det som de demonstrerar mot? Jo, ett oprovocerat MORD, HUR F*N KAN DU HÄVDA ATT DETTA ÄR NÅGOT FELAKTIGT? Menar du att invandrare måste ha rätt att oprovocerat mörda svenskar som har ett utseende som de inte gillar, och dessutom utan att någon ens ska få protestera fredligt mot det?

Vet du vilken demokratisk rättighet som är den sista och enda som är kvar efter att du har strukit yttrandefriheten och samlings/demonstrationsfrihet då? Ja det vet du såklart, eftersom det är den heliga RELIGIONSFRIHETEN, som du och dina gelikar istället dagligen hävdar är okränkbar, obegränsad och t.o.m. "osmaklig att ifrågasätta gränserna för". Skäms du inte?

Hur kan du leva med dig själv Lennart Kalderén, det är min enda fråga egentligen?

Har du också fått nog snart?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet 2010 röstar vi alla antingen för eller emot Sveriges och Svenskarnas undergång, vad väljer du?

Sverigedemokraterna är uppenbarligen det enda parti som fortfarande har kvar någon som helst verklighetsförankring eller tanke på det svenska folket idag!

2 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag tänker iaf rösta svenskvänligt nästa år och uppmana så många andra som möjligt att göra det samma.

Unknown sa...

Det verkar som om alla de ledamöter och representanter för de sju riksdagspartierna har konverterat till Islam.

Konvertiter brukar ju vara som allra mest fanatiska.

Det är dags att göra revolution mot landsförrädarna!